promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: Ördög Nóra megmutatta a vadiúj, több tízmilliós csúcsverdáját
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra nem akármilyen kocsival közlekedik mostantól, csodálatos a jármű.

Azzal valószínűleg mindenki tisztában van, hogy Ördög Nóra jelenleg az ország egyik legfoglalkoztatottabb televíziós személyisége, ami nem véletlen, hiszen már hosszú-hosszú évek óta bizonyítja tehetségét a képernyőkön. A műsorvezető több lábon áll, hiszen nemrég még egy beauty márkát is elindított, de nem volt éppenséggel zökkenőmentes a kezdet – ezzel kapcsolatban a stílusos véleményvezér, Lakatos Márk is keményen nekiment a hírességnek:

Ördög Nóra életének jelentős része kocsikázással telik, ezért fontos neki, hogy egy igazán megbízható, jó autó legyen alatta az utazásai során. Most eljutott oda, hogy az Audi jóvoltából egy igazi, több tízmillió forint értékű luxusautót kapott. Nem csoda, hogy szinte mindenkinek leesett az álla a jármű láttán, mikor nemrég megmutatta a közösségi oldalán – sőt, már Erdélyben is volt a csúcsverdával.

„Tudjátok, hogy nehezen maradok a fenekemen, állandóan mozgásban vagyok. Imádok vezetni, és nagyon sokat is vezetek. Számomra az autó sosem csak egy eszköz, ami segít eljutni az úti céljaimhoz, sokkal inkább társ és egyben élettér, amelyben a napjaim meghatározó részét töltöm. Szeretném, ha tőlem tudnátok meg, új társ lépett be az életünkbe. Erdélyt már együtt fedeztük fel… Mostantól ha négy keréken, akkor négy karikával”

– írta Ördög Nóra.

Az biztos, hogy ezzel a kocsival nem lesz gondja a hírességnek, hiszen ez már egy olyan kategória az autóknál, ami már szinte kitalálja a vezető gondolatait – Ördög Nóra posztjainál is jól látni, hogy mennyire kényelmes és élvezetes vezetni az új szerzeményt.

Itt lehet megnézni pár képet Ördög Nóra vadiúj kocsijáról:

Itt pedig videón is megcsodálhatjuk a járművet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás