promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
PSG Ogli végre elárulta milyen nőre vágyik: ezt kell tennie egy lánynak ha meg akarja hódítani
Borítókép:  Youtube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

PSG Oglit annyira ostromolják a nők, hogy testőr kell neki és speciális elvárásokat támaszt a kiválasztottjával szemben.

A tegnap elstartoló TV2 Kőgazdag fiatalok reality műsora már az indulás előtt hatalmas hullámokat kavart, dehát a TV2 nyilválvalóan erre alapozott. Maga a műsor egy Netflix adaptáció, amely ugyanezen tematika mentén épült fel és nagy sikerrel futott külföldin is, várható volt tehát, hogy megjelenik a magyar verziója is.

Valószínűleg a szereplők tudatosan rájátszottak arra, hogy a lehető legkevésbé legyenek szimpatikusak a leendő nézőknek, régen elmúltak már azok az idők a televíziózásban mikor emberek azért néztem egy műsort, mert bájos szereplője belopta magát a szívükbe. Visszaemlékezés alapján szerintem utoljára valahol a Paula és Paulina környékén történhetett ez meg.

A műsor egyértelmű húzóneve PSGOgli7, a népszerű socialmedia sztár, aki már a műsor előtt is hatalmas ismeretségnek örvendett a fiatalok között, most pedig az idősebb generációnak is van lehetősége megismernie ezt a pacek fiúcskát.

Ahogyan az lenni szokott, a nézők természetesen mindent meg akarnak tudni a szereplők életéről: mire költik a pénzüket, ki a párjuk, ki tetszik nekik, meg egyáltalán ugye, honnan ez a mérhetetlen vagyon ennyi idősen?

PSG Ogli ezt ugyan titkolja, azt viszont nem, hogy mi a helyzet a csajozással. Elmondása szerint ostoromolják őt a nők, ő pedig nem szégyell közülük válogatni.

Szavajárását tekintve valószínűleg ugyanolyan pacek csajt keres magamellé, mint amilyen ő maga, hogy ez pontosan mit is takar, arról csak tippjeim vannak: de mondjuk, hogy a fullos Instagram modelleket tudom mellette elképzelni.

A hölgyekkel elmondása szerint igazi gavallér: a jelentkezők közül kiválasztja neki a legszimpatikusabbat, akinek mindent megvesz, a hölgynek csak szórakoztatnia kell őt és egy nagyon fontos dolog van, amiből nem enged: a közös utazásuk/bulijuk/szórakozásuk végén a lánynak el kell fogadnia, hogy ennyi volt és nincs folytatás, mivel túl fiatalnak gondolja még magát ahhoz, hogy megállapodjon.

Olivért még ilyen feltételek mellett is ostromolják a nők, olyannyira, hogy testőrt kellett fogadnia a fiatal fiúnak, mert volt olyan, hogy a lány egyszerűen nem hagyta annyiban a dolgot és zaklatni kezdte a fiút még több közös élményért.

Akinek ezen feltételek mellett is lenne kedve egy kis közös időtöltéshez PSGOgli7-tel, az feltételezem, hogy csatornái valamelyikén eléri az ifjú titánt, azonban sorbanállásra még PSG Ogli menedzsere szerint is lehet számítani:

,,Felajánlkoznak neki. Mondják, hogy “vigyél magaddal”. Mit mondjon erre?"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás