promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 cicababája még a nagyapáddal is ágyba bújna, ha sok pénze van a takaró alatt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tuvic Aleksandra, igazi szilikonos bombázó, aki nem fél a kamerától, és az idős hódolóktól sem.

Most éppen a TV2 akarja hergelni egy kicsit a közönséget, mivel ma rajtol az új valóságshowjuk, a Kőgazdag fiatalok. A műsorban nyolc olyan ifjonc életét követhetjük nyomon, akik luxuskörülmények között élnek, és nem kell aggódniuk a pénz miatt.

A Kőgazdag fiatalok házigazdája Köllő Babett lesz, aki bemutatja a szereplőket, és betekintést enged a mindennapjaikba. A Sztárban Sztár Leszek mentora már a múltkor is azt nyilatkozta, hogy nem érdekli a pénz, gyakorlatilag arról sincs tudomása, mennyi van a bankkártyáján.

A TV2 igyekezett a szereplőgárdát is úgy összeválogatni, hogy a hétköznapi életet élő nézők a falnak menjenek. A provokatív show valószínűleg még nagyobb felháborodást fog okozni, mint a konkurens csatornán futó Való Világ.

Rich Kids című reality magyar mutációja lehet nem fog nagy nézettséget generálni, bár nem is főműsoridőben fogja adni a csatorna.

Az egyik gazdag fiatal, Tuvic Aleksandra nevével már többen is találkozhattak a TV2-n. A szőke lány Tóth Dávid egyik Nagy Ő-jelöltje volt, de megmérette magát a Farm VIP-ben, mivel be akarta bizonyítani, hogy ő nem csupán egy divatbaba.

Aleksandra szülei szerb és német származású üzletemberek akik félelmetes pénzzel támogatják a jelenleg idehaza élő lányukat.

„Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen. Azt vallom, minél idősebb, annál jobb, akár nyolcvanéves férfivel is szívesen együtt lennék”

- mondta a TV2 híressége, aki nagy lavinát fog elindítani a kijelentéseivel. Ő az, aki még odalent is plasztikáztatta magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás