promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan az új Berki Krisztián, a Kőgazdag fiatalok nagyképű TikTok sztárja végre elárulta miből gazdagodott meg ennyire?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Papp Olivér, alias PSG Ogli 7-et nem először kérdezték róla, hogy miből telik a fényűző TikTok-os életre. A Kőgazdag Fiatalok hadaró milliomosa érdekes választ adott.

A kereskedelmi televíziózásról úgy tartják, hogy ma már hagyományosan inkább az idősebb korosztály napi szórakozásához tartozik hozzá, ők nézik leginkább, hogy mivel rukkol elő hónapról hónapra, hétről hétre az RTL, a TV2 és a többi kereskedelmi csatorna. Ez persze nem teljesen fedi a valóságot, a  tehetségkutatók például a fiatalok körében is nagyon népszerűek, illetve jellemző az is, hogy egyszerűen más csatornákon fogyasztják a televíziós tartalmakat.

Mindenesetre nem véletlen, hogy a TV2 új reality műsorában, a Kőgazdag Fiatalokban a szereplőket nem a Forbes egyik éves "30 harminc év alatti fiatal" listájáról válogatták össze, hanem inkább a Tik-Tok sztárok között nézelődtek. PSG Ogli akkor robbant be a Tik-Tokos köztudatba, mikor felelevenítette Puskás legendás aranyköpését:

Kis foci, kis pénz, nagy foci nagy pénz

 

Azóta 200 ezernél is több feliratkozóval rendelkezik, van olyan videója ami 2 millió megtekintésnél jár. Ez már olyan elérés, amire a TV-csatornák is irigykedve lesnek, így talán nem is volt kérdés, hogy a luxusautóival flexelő fiatal fiút beveszik az újonnan induló műsorba.

Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy Papp Olivér a TV2 képernyőjén tűnt fel, a csatorna korábban is igyekezett már kihasználni a TikTokker népszerűségét, feltűnt a Szerencsekerékben, vendégeskedett a Hal a tortán-ban, promózták Hajdú Péter Frizbijében is, egy alkalommal pedig a Tények egy egész riportot szánt rá, hogy végre kiderítsék, miből telik a sok luxusra?

 

Érdemes végignézni a riportot, mert a srác olyan szinten tolja túl a smúzolást, hogy az elképesztő. Önmaga példaképe, szerelmes önmagába, és társai, simán túltesz a megboldogult Berki Krisztiánon. Nyilvánvalóan szerepet játszik, a talpraesett riporter viccesen meg is kérdezi tőle, hogy sosem szokott-e komolyan viselkedni, mire Olivér azt válaszolja, hogy kamera előtt sose.

Valahol azért mégis elképesztő, hogy forgattak egy több mint négy perces anyagot arról, hogy hogyan lett dúsgazdag, és a végére megtudjuk, hogy nem tudjuk meg. Zseniális!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás