promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Adonisz testű kentaur várta a bizarr lófakasztó bulin a Kőgazdag Fiatalokat

Adonisz testű kentaur várta a bizarr lófakasztó bulin a Kőgazdag Fiatalokat

Borítókép:  TV2 Play
TV műsorok
Kategória fejléc
Promotions

Luxuspartyval ünnepelték a kiscsikó érkezését, nagyzolásból nem volt hiány.

Ez történt csütörtökön

Miután Metta megszabadult a lábujjfétises jógaoktatótól, Ogliék pedig kifejlesztették a kétszázmilliós verejték-parfümöt, a Kőgazdag fiatalok ismét a nyakukba vették a várost, Ogli és Szandi pedig elmentek megünnepelni egy ebéddel a milliomos kiscsikó megszületését.

Szandi ennek örömére elkezdte magyarázni Oglinak a kancák és csődörök nemi jellemzőit, aki azonban nem igazán volt képben a lovakkal, amit nyomatékosított is a CSIPÓ kifejezéssel. Hiába, ilyen egy modern nyelvújító.

Szandi úgy döntött, hogy lófakasztó bulit tart, Olivérnek azonban megszabta, hogy nem mehet fehérben. Vandának nem voltak ilyen korlátai az esküvői ruhapróbán, a lány persze itt is az extra-csillogós-luxuskuvitelt kereste anyukájával közösen és végül sikerült is kiválasztani a legszebb ruhát a tengerparti lagzira.

Ogliék már javában szervezték a bulit, és Aurélt is felhívták, mire Olivér féltékeny lett, amiért „pacekságban” fiatal riválisát hozzá hasonlították. Szandi kijelentette, hogy 50 alatt nem kezd csávóval, Aurél így legfeljebb maga is kiscsikóként vehet részt a bulin, a lány pedig egyelőre nem „kokettálja össze vele a levet” – jelentsen ez bármit is.

Metta megmutatta Filipnek a lábujjgyűrűt, mire a srác majdnem az asztal alá esett a vihogástól, a lány pedig azon morfondírozott, hogy nem megy el a következő randira, mert az „összes bolondot” kifogja, ám végül mégis beadta a derekát. Aurélt mindeközben már egy stúdióban láthattuk, de teljes stresszben volt, nem tudott lelazulni, úgy érezte magát mint egy teknős. Próbált feloldódni, ám a barátja kinevette, aztán mégis sikerült magából három sort kipréselnie. Mások ennyiből milliárdokat csináltak, most Aurélon a sor.

Ogli ezután vette a bátorságot, hogy elárulja a MilliOgli-projektet Szandinak, akinek először tetszett az illat, majd amikor kiderült, hogy a „tesója” „beleizzadt a flakonba”, a lány teljesen kiakadt. Később az étteremben ülő lányokhoz vitte a parfümöt, Ogli pedig beijedt, hogy csalódni fognak benne, ám végül bejött nekik a kétszázmilliós kölni.

Ez pedig pénteken

Indulás előtt a többiek ajándékokat válogattak Szandinak és a csikónak, és mint kiderült, a bulira még lovas tematikájú bartendert is  hívtak, meg valamiféle fura jelmezbe öltöztetett, kigyúrt kentaurt. Szandit viszont inkább Aurél érdekelte és Vanda hiába vélekedett úgy, hogy a srác egy "kisbaba", Szandi pedig egy érett nő, mégis nagyon úgy tűnt, hogy randizni mennek majd, amin persze Ogli teljesen kiakadt.

Mint kiderült, a kentaurjelmezbe öltözött srác a pincér, aki Szandi szerint "nagyon patikán nézett ki", és a kiscsikó megszületését szimbolizálta. Ogli meg is lepődott alaposan, "úriemberrel mi a helyzet itt" - kiabálta nevetve, Metta pedig lesokkolódott, sem nevetni, sem sírni nem tudott. Végül aztán egy fukszot is kapott. Szandi pedig egy lópálcát, amivel el is látta Aurél baját. Ogli ajándéka ennél is extrémebb volt, egy díjnyertes ló örökítóanyagát adta át Szandinak.

A kőgazdag társaság aztán Szandi vezérlehetével csikó-keresztszülőt választott, méghozzá licit formájában, amit Ogli nyert 35 millió forintért cserébe. Aki ezen még képes volt túltenni magát, az azt is láthatta, ahogy a keresztszülőségért felelősséget is kellett vállalnia, ami komoly összegekbe kerül - a Himalájából érkező csikószalma például 800 ezer forint havonta.

Aurél és Szandi randija kezdett körvonalazódni annak ellenére, hogy a srácnak nem tetszik Szandi, aki pedig férfiakhoz szokott, nem kisfiúkhoz. Már jól indult a dolog. Aurél kibontakozó rapkarrierje is szóba került, és legnagyobb meglepetésre levetkőzte félelmeit és meghívta a többiekete egy közös videóklip készítésére, de ezt már csak a jövő heti adásban láthatjuk, és addig még egy egész hétvégét szentelhetünk arra, hogy újranövesszük az elhullajtott agysejtjeinket.