promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen még nem volt a Sztárboxban, az RTL rendhagyó módon reagált, fontos döntéseket kellett hozniuk

Ilyen még nem volt a Sztárboxban, az RTL rendhagyó módon reagált, fontos döntéseket kellett hozniuk

Borítókép:  RTL
TV műsorok
Kategória fejléc

A nézők ma este olyat láthatnak, amire biztosan nem számítottak, több változás is lesz.

Az RTL és a TV2 továbbra is késhegyre menő csatát vív, a nézettségi adatokat figyelve rég nem látott adok-kapok megy, ehhez pedig az is kell, hogy rendkívüli változtatásokkal hívják fel a figyelmet a legnépszerűbb húzóműsoraikra. A Sztárbox is ezek közé tartozik, a nézők imádják, amikor híres emberek alaposan felkészülnek, majd a ringben püfölik egymást.

Azonban mivel ez nem olyan egyszerű dolog, mint amilyennek tűnik, ezért vannak előre nem látható nehézségek, ilyenek például a sérülések, különböző egészségügyi problémák, melyek miatt meghiúsulhatnak a nagy meccsek.

A szeptemberben debütáló Sztárbox idei évada minden vasárnap, élőben látható az RTL-en. Idáig összesen hat adást tűztek műsorra, melynek során összesen 18 mérkőzésre került sor. A mostani adásban viszont több olyan változás is lesz, melyekre ideáig még nem volt példa, így aztán minden korábbinál többen lépnek ringbe az este során.

Rendhagyó Sztárbox jön az RTL-en

A 19:30-kor kezdődő műsorban a korábbiaktól lényegesen eltérő módon négy összecsapást láthatunk, az elődöntők mellett ugyanis egy pár nappal ezelőtt beharangozott gálameccset is rendeznek. Ezek győztese ugyan nem juthat tovább, ám lehetőséget ad a bizonyításra, csakúgy, mint Németh Kristóf és Czutor Zoltán esetében is, akik néhány héttel ezelőtt már szorítóba lépett, ám mindketten alulmaradtak ellenfeleikkel szemben.

Néhány napja mindketten szerepeltek a Reggeliben, Németh Kristóf pedig közösségi oldalán viccesen megjegyezte, hogy „adni jobb, mint kapni”, és minden bizonnyal ég benne a bizonyítási vágy, miután legutóbb leléptették a nála jóval fiatalabb Lmen Prala irtóztató ütéseit követően.

Ami szintén biztos, hogy Miller Dávid sérülés miatt nem léphet ringbe, helyette Sárközi Ákos küzd meg korábbi ellenfelével, ami szintúgy rendhagyó a műsor történetében. Női meccsek a mai adás során nem lesznek, ugyanakkor férfi könnyűsúlyban, férfi középsúlyban és férfi nehézsúlyban is láthatunk összecsapásokat, íme a párosítások:

Nagy visszatérők csatája: Németh Kristóf – Czutor Zoltán
Férfi könnyűsúlyban: Horváth Tomi – Sárközi Ákos
Férfi középsúlyban: Törőcsik Dani – Szecsei Valter
Férfi nehézsúlyban: Mészáros András – Lmen Prala

A Sztárbox döntőjének párosításai a férfiaknál október 20-án válnak véglegessé, míg a nőknél már most lehet tudni, hogy november 3-án Tóth-Hódi Pamela és Sápi Vivien, valamint Schóbert Lara és Lola húznak kesztyűt a fináléra.

Forrás: Sorozatwiki