promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, rémisztő dolgot mondott az orvos az RTL-es Sztárbox versenyzőjének, azonnal le kellett mondania a szereplést

Kiderült, rémisztő dolgot mondott az orvos az RTL-es Sztárbox versenyzőjének, azonnal le kellett mondania a szereplést

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc

Már a második játékos jelentette be, hogy nem tud ringbe lépni.

Az már tavaly év végén, a Sztárbox döntőjében elhangzott, hogy jövőre ismét összeválogatják a legütősebb celebeket, hogy összecsapjanak a szorítóban. Azóta sorban jelentették be a versenyzőket, ám többekről is kiderült, hogy mégsem tudják vállalni a szereplést.

Pápai Joci augusztus elején jelentette be, hogy a vállával van baj, amiről csak az edzések során derült ki, hogy komolyabb probléma, mint gondolta:

„Nagyobb verekedéseknél, amikor már így a vége felé komolyan verekedtünk, akkor két-három napig ötven százalékosan tudtam használni a vállamat. Ha egyszerűen nem tudom felemelni a jobb kezem és védeni az arcom, onnantól kezdve teljesen felesleges. Amikor elmentem orvoshoz, kiderült, nem részleges, hanem teljes szakadás van a vállamban”

– indokolta meg a visszalépést az énekes, aki helyett Szecsei Valter ugrik be a ringbe.

Most azonban sokkal komolyabb kihívás elé állították az RTL-t, ugyanis Henry Kettner is visszamondta a szereplést, akinek ráadásul már most vasárnap szorítóba kellett volna lépnie. Mint a Fókuszban bejelentette, ő is egészségügyi okok miatt nem tudja vállalni a Sztárboxot, szintén vállproblémákkal küzd, és mint kiderült, gerincsérve is van.

„Az utolsó egy-két hétben elkezdett fájni a bal vállam, egészen az ujjamig lesugárzott a fájdalom. A célegyenesben a pihentetés mellett döntöttünk, viszont nem múlt el a fájdalom, sőt még rosszabb is lett. Itt jöttek az orvosi vizsgálatok, elmentem gyógymasszőrhöz, váll MRI-re, ultrahangra. Kiderült, hogy van egy gyulladásom. Azt tanácsolták, hogy menjek el gerinc MRI-re, sajnos igaza lett, három nyaki csigolyámon sérv lett”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy mindent beáldozott, hogy jól szerepelhessen a Sztárboxban.

A csatorna azonnal intézkedett, és hamarosan azt is bejelentik, hogy ki érkezik a helyére, így Noszály Sándor nem marad ellenfél nélkül, az első játéknapon, ami szeptember 1-jén, 19:30-kor rajtol az RTL-en.