promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Schóbert Lara a Sztárboxról: Addig fogok küzdeni, amíg bele nem pusztulok

Schóbert Lara a Sztárboxról: Addig fogok küzdeni, amíg bele nem pusztulok

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Schóbert Lara kemény meccsre készül Pap Dorci ellen.

Szeptember 1-jén, vasárnap elstartol a Sztárbox új évada az RTL-en. A versenyzők már hónapok óta javában készülnek a küzdelemre, az élő adásokat ezúttal is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontból fogják közvetíteni. A sztárok felkészüléséről több hónapja az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István és szakemberekből álló csapata gondoskodik. Azonban az RTL idén tovább emelte a szintet: a versenyzők és az edzők a Magyar Ökölvívó Szövetség profi tagozatának hivatalos licenszével rendelkeznek, a Sztárbox gáláit a profi tagozat szankcionálja, a mérkőzések hivatalos lebonyolításához a bírókat és a szükséges szakembergárdát szintén a szövetség profi tagozata biztosítja.

A párosítások már meg vannak, kiderült melyik sztár kivel fog összecsapni. Ha csak a nézők között legvártabb mérkőzéseket akarjuk megemlíteni, akkor Schóbert Lara Pap Dorcival mérkőzik meg, Földes Eszter Lola ellen készül, Nemazalány Hódi Pamelával csap össze, Sárközi Ákos Horváth Tomival, Sánta Laci Pachert Balázzsal, Shane Tusup Torghelle Sándorral, Németh Kristóf pedig Lmen Pralával küzd meg.

A szeptember 1-jei eseményen így néz ki a hivatalos versenyprogram:

  • Férfi könnyűsúlyban: Varga Ádám – Miller Dávid
  • Női könnyűsúlyban: Hódi Pamela – „Nemazalány”
  • Férfi nehézsúlyban: Henry Kettner – Noszály Sándor


Schóbert Lara és Pap Dorci csak szeptember 8-án léphet ringbe, de már mindketten nagyon várják az összecsapást. Ugyan sosem voltak barátnők, de mivel ugyanannál az influenszer ügynökségnél vannak, korábbról már ismerték egymást. Lara úgy érzi, hogy minden egyes csalódása és traumája, amit a múltban elszenvedett, ki fog belőle törni a ringben, és ennek hatására könnyen le fogja tudni győzni ellenfelét.

„Addig fogok küzdeni, amíg bele nem pusztulok”

- mondta Schóbert Lara.

Földes Eszter is nagyon várja már a mérkőzését Lolával; a színésznő meg van róla győződve, hogy meg fogja verni Lolát, de ebbe persze az énekesnőnek is lesz beleszólása. Az ő küzdelmüket majd a Sztárbox szeptember 22-ei élő adásában izgulhatjuk majd végig.