promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pápai Joci mesebeli otthonának ritkán látható részét mutatta meg videón
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pápai Joci betekintést engedett otthonába.

Az elmúlt héten, éppen karácsony előtt jött az egyik legérdekesebb hír, amely a magyar médiában történhet, hiszen kiderült, hogy a TV2-nél nagyon régóta szerepet vállaló Majoros péter, vagyis Majka átszerződik az RTL-hez, oda, ahol minden kezdődött, hiszen Majkát ezen a csatornán ismerte meg az egész ország, még évtizedekkel ezelőtt. Aztán később az is kiderült, hogy Pápai Joci is vele tart.

A két sztár amúgy egymást erősítette a Sztárban sztár leszek! című műsor zsűrijében is, Tóth Gabi és Köllő Babett mellett.

A felek pedig meglehetősen viccesen közölték a nagy hírt a nyilvánossággal. Pápai Joci Instagram-oldalán jelent meg egy közös kép róla és Majkáról, amelyen farkasszemet néznek a kamerával, méghozzá mindketten napszemüvegben, majd a kép mellett a felirat:

"Petike, ha azt hitted, hogy csak a Te képességeid lehetnek olyan szinten, hogy átszerződj az RTL-hez, akkor nagyon nagyot tévedtél, hiszen képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk amit a jövőben az RTL biztosít számunkra! Remélem, hogy itt is fogja majd a Jóisten a kezünket! Nagyon sok fantasztikus embert ismertem meg az elmúlt 7 év alatt a tv2-nél, ami a stábot illeti egy nagy családként lélegeztünk együtt, vigyázzatok magatokra!"

Azóta már több részlet is kiderült arról, hogy milyen szerepet kaphatnak a frissen átszerződött sztárok, közben pedig a december és a karácsony érkeztével nagyon sok kép is felkerült Majka és Pápai Joci közösségi oldalaira is, nem is olyan régen, így pedig megcsodálhattuk a szépséges, mesebeli otthonaikat.

IDE kattintva láthatjátok Majka otthonát is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás