promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera felfoghatatlan luxusban ünnepelte a karácsonyt, a házáról mutatott kép amerikai lapokba is beleillene
Borítókép:  Youtube - @tothveraofficial493
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Festményre kívánkozna a rengeteg különleges részlet, így még nem leshettél be az énekesnő otthonába.

Alig van olyan ember a magyar celebvilágban, aki ne osztott volna meg valamilyen képet arról, hogy hogyan ünnepelt. Szebbnél szebb és csodásabbnál csodásabb képek jöhettek szembe velünk, most azonban ebből a csillámporos ünnepi tengerből is kiemelkedik egyik népszerű sztárunk otthona: Tóth Vera megmutatta milyen nála az ünnepi hangulat és bizony elég sokan karácsonyoznának egy ilyen helyen.

Vera igazi kifinomult, visszafogott, tehetséges hölgy, aki szemmel láthatóan remek ízléssel van megáldva. A modern bútorok és az IKEA szerű szerelvények helyett otthona valóban az ő saját ízlésvilágát tükrözi és nem aszerint rendezte be, hogy most éppen mi az aktuális trend.

A képen Palkonyán található otthonuk látszik, melyek gyönyörű fa berakása van, az egész olyan, mintha egy erdei vadászlakban nyaralnánk: ők itt tölthetik a mindennapjaikat. A fotelek gyönyörű fehér színűek, kifejezetten kényelmesek, ugyanakkor a szemnek is kellemes. A férjét is megörökítette, aki éppen köntösben piheni ki a nap fáradalmait és a képleírás alapján Vera is hálás azért, hogy ide térhet haza, itt tud kikapcsolódni, ebben a meghitt miliőben.

Az étkező hatalmas, látszik, hogy szeretnek barátokat hívni, vendégséget tartani, ami nem is csoda, hiszen Pauli Zoltán is a gasztronómiában tevékenykedik, valószínűleg nem áll tőle távol a vendéglátás.

A karácsonyfájuk viszont modern kinézetű: nem a klasszikus zöld színt választották, hanem egy igazi havas tájakat idéző fenyőfa, gyönyörű fényekkel. A szoba másik elképesztő hangulateleme a kandalló, ami szintén nem gyakori kiegészítő, cserébe tökéletesen kiegészít mindent, ami a szobában található.

A tér is elképesztően grandiózus, egy nagy, egybenyitott szoba az egész, a tágasság még egy plusz pozitív érzéssel tölti el az embert. A kiegészítők szintén szolidan helyezkednek el, de remek fűszert adnak az amúgy visszafogott kinézethez.

Reméljük, hogy az énekesnőnek valóban békés, nyugodt és pihentető karácsonya volt, ebben a csodálatos otthonban, ami Palkonya éke. Így néz ki Tóth Vera és férje háza:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás