promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A barátnőmmel beszélgettem videóhívásban, mikor feltűnt valaki a képen váratlanul, ekkor elsötétült a videó

A barátnőmmel beszélgettem videóhívásban, mikor feltűnt valaki a képen váratlanul, ekkor elsötétült a videó

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Sztorik & Olvasói levelek
Kategória fejléc

Két szót hallottam mielőtt megszakadt a beszélgetés.

Tamás és barátnője egy jó ideje kénytelenek párkapcsolatban élni, mivel a közös jövő miatt mindketten jól fizető állást választottak, ám emiatt sajnos távot kerültek egymástól. Mindennap beszélnek egymással videóhívásban, egyik nap azonban rettenetes dolog történt és Tamás azóta nem tudja, hogy mégis mi történt. Most az ő történetét olvashatjátok:

Kérlek segítsetek, mert megtébolyulok, már komolyan. A barátnőm és én két éve vagyunk együtt. Egy évig együtt éltünk és külföldön terveztünk közös életet. Az élet azonban közbeszólt: mindketten kaptunk egy nagyon jó munkát, én azonban Görögországban kaptam egy ügyfélszolgálatos állást, amiért nagyon jól fizettek, míg őt előléptették a munkahelyén, Budapesten.

Megbeszéltük, hogy együtt maradunk és együtt fogunk dolgozni, addig viszont sajnos távkapcsolatra kényszerültünk.

Az elején minden jól ment. Naponta beszéltünk, chateltünk, telefonáltunk, videóztunk és éreztem azt, hogy hiányzunk egymásnak. A témák maguktól jöttek, sokat nevettünk és minden nap elmondtuk, hogy mennyire szeretjük egymást.

A videóhívások tartották bennünk a lelket, hogy hamarosan találkozunk.

Mindketten azon a véleményen voltunk, hogy egy biztos, stabil párkapcsolatban tudnunk kell a másik magánéletéről, így képről ismertük a másik exeit, de nem tartottuk velük a kapcsolatot.

Egyik nap egy igen mély és érzelmes beszélgetést folytatunk, miközben a barátnőm a kedvenc parkjában sétált. Elmerültünk abban, hogy mikor találkozunk újra, akkor miket tervezünk csinálni, abszolút szerelmes volt a hangulat. És itt jön az, ami teljesen összezavar.

 Miközben néztem őt a kamerában egy fiú futott be mögé, amit még éppen láttam a kamerában és ez volt az utolsó két (három) szó amit hallottam:

Lexi, mivaaaan?

Ekkor a kamera elsötétült és a beszélgetés megszakadt.

Azóta nem érem el a barátnőmet. Hogy mi aggaszt? Ebből a röpke másodpercből is felismertem, hogy az exbarátja mászott bele a videóhívásunkba.

Ami pedig rettenetesen aggaszt, hogy ennek három napja és fogalmam sincs mi történt. Egy véletlen találkozás az egész? Vagy randizgatnak egy ideje? Esetleg most beszélték meg hogy újrakezdik? Még fél évet kellett volna egymás nélkül kibírnunk és lehet, hogy a barátnőm bedobta a törölközőt?

Már arra gondoltam, hogy hazautazok Magyarországra, hogy beszéljek vele, de az is lehet, hogy csak összezavarodott és most jött rá igazából arra, hogy nem való neki ez a távkapcsolat, vagy feltépődtek a régi kapcsolata sebei. Bármi is van, én vele képzelem el a jövőmet és megőrjít a gondolat, hogy ő esetleg ne, vagy akár már inkább a múlthoz menekült vissza, valaki olyanhoz, aki fizikailag is ott tud vele lenni,