promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóráról sokkoló felvétel került elő, a népszerű műsorvezető Schwarzenegger-méretű bicepszeket durrantott a kamerába
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra sosem volt szégyenlős, az Ázsia expressz műsorvezetőjéről még tavaly készültek a meghökkentő felvételek.

Ördög Nórát jelenleg szupermodell-aspiránsok között láthatjuk minden hétvégén a Next Top Model Hungary adásaiban, jelenleg pedig épp az Ázsia Expressz legújabb évadát forgatja Krausz Gáborékkal és Till Attiláékkal. Nóra azonban gyakran vállal másmilyen jellegű feladatokat is a televíziózáson túl, így történt ez tavaly is, mikor az MVM Future Talks egyik nagyköveteként a mesterséges intelligencia témakörével foglalkozott.

Napjainkban egyre hétköznapibbá válik, hogy úton-útfélen belefutunk valamilyen mesterséges intelligenciával hajtott kütyübe, vagy mesterséges intelligencia által generált képbe, hangba, videóba. A téma most különösen lázban tartja az embereket, tavaly az MVM Future Talks-nak is az egyik kiemelt témája volt. Mit hoz a jövő?

Az MI a mindennapjaink leghétköznapibb részévé válik, és segít nekünk túlélni, vagy ellenünk fordul mint a Skynet vagy a Mátrix, és elpusztítja az emberiséget? Ezek mind izgalmas kérdések, és az MI-ről szóló előadást a cikk végén meg is lehet nézni, mi azonban most egy kevésbé fajsúlyos, ám annál szórakoztatóbb momentumot szúrtunk ki.

Az esemény apropóján Ördög Nóra a Mokka vendége volt, ahol adott egy kis ízelítőt abból, hogy hol is tart ma a technológia. Gyakorlatilag a teljes személyazonosságát is el tudják ma már lopni egy hírességnek, az MI segítségével bárkiből Ördög Nórát lehet varázsolni, ami egyszerre lenyűgöző és félelmetes.

Ez a kísérletezgetés vezetett aztán oda, hogy Ördög Nóráról készítettek egy digitális klónt, aki a megszólalásig hasonlít rá, és még a hangját is képes reprodukálni, Ennek köszönhetően megleshetjük azt is, hogyan fest Ördög Nóra, ha éppen a konditeremben gyúrja magát Schwarzenegger-méretűre, ami egyszerre rendkívül hátborzongató, de közben  halálian vicces is:

Ha még emlékszünk rá, nem is olyan régen egy szinkronszínész mutatta meg mindenkinek, hogy hogyan festene a Győrők ura, ha MINDEN szereplőt Arnold Schwarzenegger játszana, erről itt írtunk korábban. De a mesterséges intelligenciának köszönhetően tudjuk például, hogy hogyan festene egy élőszereplős Toy Story mozifilm, vagy hogy Dwayne Johnson hogyan festene Disney-hercegnőként.

Ami viszont a téma komolyabb részét illeti, az teljes MVM Future Talk beszélgetést itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás