promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: Ördög Nóra már nem lát esélyt a folytatásra, de férje még reménykedik benne, hogy egyszer újra ki tudják nyitni a kisboltot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt közölt Ördög Nóra és Nánási Pál, végleg bezárták a kisboltot.

Ördög Nóra és Nánási Pál harmadik Nekem a Balaton üzlete 2022 nyarán nyílt meg Balatonfüreden, mégpedig a 71-es út és a Zákonyi Ferenc sétány által közrefogott téren található Halászkert étterem kerthelyiségéből leválasztott területen.

Ördög Nórának és férjének rögtön megdobbant a szíve, amikor jött a lehetőség, hogy a Balaton egyik leghíresebb és legfelkapottabb településén is nyithatnak üzletet. Izgalmas feladat volt ez nekik, kíváncsiak voltak rá, vajon a Nekem a Balaton-brand egy másik városban is megállja-e a helyét.

Sajnos azonban úgy tűnik, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy remélték. Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja már tavaly ősz óta technikai okok miatt zárva tart, és azóta sem nyitott ki. Sőt, már soha nem is fog, végleg bezár - ennek okairól a Blikk-nek nyilatkozott a TV2 műsorvezetője.

„Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás”

Ördög Nóra elmondása szerint olyan sok pénzt vitt el az ingázás Budapest és Balatonfüred között, hogy végül ez vette el azt az örömöt, amit első körben adott nekik a Balaton. Így aztán úgy határoztak a férjével, hogy jó lesz nekünk Akarattyán, a füredi kisboltot meg bezárják. A műsorvezető elárulta, kevesebbet tudtak foglalkozni ezzel az üzletükkel, mint a másik kettővel, és mivel nem szeretnék azokat feladni miatta, vagy megkockáztatni, hogy hasonló sorsra jut, jobbnak látták, ha az egyiket elengedik.

Hogy a jövőben aztán újra megnyitják-e valamikor a balatonfüredi kisboltot, azzal kapcsolatban nincs egyetértés a házaspár között: Ördög Nóra nem lát erre esélyt, de Nánási Pál reménykedik benne.

„Ebből is látszik, hogy a feleségem a racionálisabb kettőnk közül. Egyelőre elég a kettő másik. Azok is - amellett, hogy iszonyat sok örömet okoznak - teherrel járnak. Mindeközben Nóri műsort vezet, én fotózom, és ott vannak a vlogok is, amikből mostanság elég kevés sikerült. Nekem megint lesz Big Shot. Szóval csomó feladatunk van így is. Folyamatos vergődés, küzdelem volt ezt a döntést meghozni. Nehezen engedtük el Füredet, de jobb lesz így”

- mondta Nánási Pál.

Ki a hancúrozósabb? Ki szereti jobban a hosszú szeretkezéseket? Na és ki a vadabb az ágyban? Ezekre a kérdésekre válaszolt Ördög Nóra és Nánási Pál még korábban Kasza Tibi műsorában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás