promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berohantak az RTL stúdiójába élő adásban, megzavarták a műsort - kiderült valami izgalmas az egyiptomi piramisokról - topcikk összefoglaló a 13. héten 2024-ben
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán izgalmas sztorik jöttek szembe ezen a héten is az interneten.

Az elmúlt hetekben ugyan a Google ranglistái szerint az egész ország feszülten figyelt Magyar Péter és Varga Judit ügyének kibontakozására, azért mást is olvasnak a magyarok ezen hírek mellett is. Most összeszedtük azokat a híreket és cikkeket, érdekes sztorikat, amelyeket a legtöbben olvastatok itt, a Promotions-ön a 13. héten 2024-ben.

Mégis melyek voltak a legolvasottabb cikkek?

Nagyon sok olvasót érdekelt egy RTL-es híradós érdekesség, amikor az élő adásban olyan történt, amire bizony nem lehetnek felkészülve a műsorvezetők. Váratlan személy rohant be az RTL stúdiójába. Főszerepben Erős Antónia és Szellő István:

Az egyiptomi piramisokról készült egy kép a NASA jóvoltából, amelyen látszódik, hogy helyezkednek el egymás mellett a gigantikus építmények. A fotó bizony sok embert elgondolkodtatott, hogy a piramisok elhelyezkedése mögött lehet-e valamiféle szisztéma:

Nagyon kedveltétek a héten azokat a sztorikat is, amelyek igazán pikáns vagy hátborzongató meglepetéseket tartogattak.

De mégis milyen hungarikumot ismernek és imádnak a külföldiek? Melyek a legismertebbek, és melyek azok, amelyeket nem szeretnek külföldön? Vagy egyenesen viszolyognak tőlük. Cikkünk egy rövid kis összefoglaló néhány hungarikumról, illetve a reakciókról is.

Varga judit és Magyar Péter nálunk is népszerű volt, mi a sztrádán megjelenő rengeteg hír közül egy olyat hoztunk, amely nagyon meglepő lehet sok magyar számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás