promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: Varga Judit lelepleződött, most már mindenki tudja róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Juditról megdöbbentő dolog derült ki.

Varga Judit sokáig nem posztolt semmi a közösségi oldalára, aztán amikor volt férje, Magyar Péter akcióba lendült, úgy döntött, mégis újra aktív lesz. A lemondott igazságügyi miniszter ugyanis olyan rövidfilmet rakott ki, ami a párkapcsolati erőszakról szól - ezzel elültette az emberek fejében a gyanút, hogy Magyar Péter talán erőszakosan bánhatott gyermekei anyjával. A jogász azonban határozottan tagadja ezt.

Mint köztudott, Magyar kedden délelőtt közzétette azt a bizonyos hangfelvételt, amire egy ország volt kíváncsi. Ezzel kapcsolatban Varga Judit azt írta, hogy csak azért mondja a hangfelvételen, hogy Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner ügy nyomozati irataiból, mert volt férje terrorizálta, és ezt akarta hallani tőle. A lemondott miniszter azt is állítja, hogy Magyar súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenved, és még most is SMS-ekben fenyegetőzik.

Varga egyébként nem engedélyezi, hogy az emberek hozzászóljanak a legújabb posztjaihoz, mindegyik bejegyzésénél tiltotta a kommenteket, úgyhogy aki mindenképpen ki akarja fejezni véleményét a közösségi oldalán, az kénytelen visszagörgetni a február 10-ei posztjához.

A volt igazságügyi miniszter nemrég viszont lelepleződött, ugyanis nemrég kiderült, hogy sok vásárolt, vietnámi lájk van a posztjai alatt, és most az is összeszámolták, hogy a vietnámiak mellett hány török kamulájk található Varga bejegyzései alatt.

A lakmusz.hu összesen 4500 lájkot nézett át, amik között 581 török profilt találtak.

(Fotó: lakmusz.hu)

Ezek a profilok azért gyanúsak, mert miért is érdekelné Varga Judit posztja a török embereket? És nem csak 1-2, hanem tömegesen lájkolgatták ezeket a magyar nyelvű, a magyar közéleti eseményeket követő felhasználók számára releváns Facebook-bejegyzéseket. Azt egyébként nem lehet megállapítani, hogy ezek közül a profilok közül melyik az ál, és melyik, ami esetleg "lopott".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás