promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Henrik végítéletet mondott Magyar Péterről: földbe döngölte, ezt gondolja róla
Borítókép:  Youtube - frisshirekpodcast
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

"Ezzel a Magyar Péterrel valami bűzlik." Ellentmondást nem tűrően fogalmazott a Tanár úr.

Aki bármilyen szinten hírfogyasztó, az aligha tudta elkerülni a (szinte) semmiból a köztudatba berobbanó nevet, akire már egészen vad neveket aggattak: ez pedig Magyar Péter. A férfi a kegyelmi ügy kirobbanása után, Novák Katalin köztársasági elnökasszony lemondása után állt nyilvánosság elé és azóta megszámlálhatatlan számú interjút adott, minden alkalommal kicsit többet csöpögtetve az általa hirdetett igazságról. Azt sugallja, hogy tud olyan dolgokat, amiket senki más, ami annak fényében, hogy ki volt az exfelesége, akár még hihetőnek is tűnhet. Varga Judit volt igazságügyi miniszterrel 16 évig alkottak egy párt. Ő, Novák Katalinnal együtt szintén lemondott a posztjáról, ahogy az EP képviselői mandátumáról is.

Nagy politikai szaktekintélyek elemzik ki Magyar Péter minden megmozdálását, aki egy grandiózus március 15-i rendezvényen is felszólalt az általa vélt igazságtalanságok ellen. Az elemzők melle egyre több nem állami szférában dolgozó, széles rétegek által ismert ember is megszólalt a hirtelen elkezdett munkásságról.

Nagy Ervin feleségével, Borbély Alexandrával együtt megjelent a március 15-i rendezvényen, sőt még fel is szólalt és támogatásáról biztosította Magyar Pétert.

Azahriah is elmondta a véleményét, bár ő óvatosan fogalmazott: ő abban látja Magyar egyediségét, hogy felső körökből érkezett, tehát valóban birtokában lehet olyan információknak, amiket állt.

Most a véleményt mondó hírességek sorába beállt az ország egyik kedvenc tévése, akit a nagyközönség csak úgy ismer, hogy Tanár úr. Havas Henrik az eddig megszólalókkal ellentétben nincs elragadtatva a messiásnak kikiáltott megmondóemberbe.

Havas a tőle megszokott nyersséggel és szókimondósággal fejezte ki gondolatait: szerinte Magyar Péter szándékai nem őszinték és el tudja képzelni, hogy valaki hátulról irányítja. Szerinte a szlogenei nem többek propagandánál és kampányszavait a "hajrá, magyarok" és a talpra,magyarok" szóösszetételeket egyszerűnek titulálta, magát a fellépést pedig megrendezettnek, de a primitív és hazugság szavakat is használta.

Havas hajthatatlan az állításaival kapcsolatban, így valószínűleg nem ő lesz Magyar Péter legnagyobb rajongója. Havas Magyar korábbi státuszát és kapcsolatait is bírálta, kérdéses, hogy a jelenleg pártalapítással foglalkozó Péter reagál-e majd a kéretlen véleményre. Az biztos, hogyha politikus akar lenni, akkor nagyon gyorsan hozzá kell szoknia a kritikához, de Havas Henriket sem kell félteni. Aligha akad olyan híresség az országban, akivel még nem rúgta össze a port.

Gondolkoztál már rajta, hogy miért lett Havas Henrik Tanár úr? A Heti hetes idején remekül megmutatta azt az oldalát, ami miatt tökéletesen illik rá a megnevezés, például itt:

Forrás: Star magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás