promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vezetés közben hallgattam a rádiót és egyszer csak a feleségem hangja szólalt meg benne: üzent valakinek én pedig karamboloztam
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai napig kristálytisztán emlékszem mit mondott, nem tudtam uralni az autót és megtörtént a baleset.

Mátyás kivételesen nem tudta hallgatni a szokásos lejátszási listáját, így a rádióra kapcsolat. Ám az, amit ott hallott, örökre megváltoztatta az életét. Most az ő történetét olvashatjátok:

Egy igazi marha vagyok, az a fajta, akiken a filmekben mindig röhögtem. Nem veszi észre, hogy a felesége boldogtalan, hogy kettős életet él, hogy a házasság nem működik, hogy titkok vannak a két fél között. Kívülről olyan egyértelműek a jelek, látszik minden és mindig szidom a férjet, hogy mégis miért hagyja szétesni az életét, széthullani a házasságát, miért nem állítja meg ezt az egészet?

Nos, kedves férfitársaim, az élet bár sokban hasonlít a filmekhez, egy dolog más: mi nem kapunk forgatókönyvet és nincs szövegírónk, nem beszéljük meg nap végén a jeleneteket és nincs újrajátszás sem.

Azt gondoltam, hogy minden rendben van otthon, velem, a feleségemmel, az életünkkel. Ebben a tudatban indultam el munkába azon a bizonyos reggelen is. Van egy kifejezetten autós mixem, amit ilyenkor szoktam hallgatni, most azonban valamiért nem tudott rákapcsolódni a telefonom a fejegységre, szóval a biztonságos vezetés érdekében inkább a rádió mellett döntöttem. Ritkán hallgatom, sőt, szinte soha, engem idegesít a sok reklám, meg beszéd, zenét akarok hallgatni. De a csendnél még ez is jobb opciónak tűnt.

Kicsit kapcsolgattam, találtam is egy szimpatikus adót, így azon hagytam. Egész jó zene ment, aztán beköszönt a műsorvezető és az is világossá vált, hogy ez egy kívánságműsor. Volt egy betelefonálójuk.

Mikor meghallottam a hangját, azonnal felismertem: a feleségem volt az. Odakaptam a tekintetem, mintha látnám is nem csak hallanám és feszülten figyeltem. Pár másodperc volt, aztán egy hatalmas csattanás.

Elvesztettem az uralmat a kormány felett és nekisodródtam egy fának. Onnantól minden homályos. Néha felkeltem a mentőben, aztán végleg a kórházban tértem magamhoz. Kérdezték, hogy mi történt én pedig nem tudtam megszólalni. Hamar kiengedtek és elindultam haza.

Tudtam, hogy a feleségem nem lesz otthon. Tudtam azt is, hogy már a cuccai sem és tudtam azt is, hogy én hamarosan egy elvált ember vagyok, akinek szembe kell néznie egy nem mindennapi megcsalással. A feleségem ugyanis szó szerint ezeket üzente a rádióban:

Zsuzsi, szeretlek. Szeretlek mióta megláttalak és ne haragudj, ne haragudj, hogy eddig gyáva voltam. Még ma elköltözöm és magam mögött hagyom a régi életem. Szeretlek szerelmem.

A feleségem azt sem tudja, hogy ebalesetem volt. Reggel tőle indultam el dolgozni, de már nem hozzá mentem haza. Egy másik nő mellett találta meg a szerelmet, nekem pedig egy huszárvágással ért véget a megszokott életem. Betartotta az ígéretét, nem keresett többet. Egy levelet találtam otthon, amiben leírta az okokat, de ezt még túlságosan fáj leírnom. Talán egy másik levélben. Addig pedig marad a magány és a terápia, hogy ész ésszel fel tudjam dolgozni ezt a szörnyűséget.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás