promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Madame Web dúskeblű bombázója a film orbitális bukásán viccelődött, gyomorszájon rúgta a a földön fetrengő Pókember-mozit
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney Sweeney nem kímélte a filmet, de sokak szerint csak azt adta, ami jár.

Néhány évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy a szuperhősfilmek garantált sikert hoznak a mozik pénztárában, ám mostanra a műfaj némi kifulladását tapasztaljuk.

Ennek a legújabb jele a Sony Pókember spin-offjának, a 2000-es évek elején játszódó, Dakota Fanning főszereplésével készült Madame Webnek a bődületes bukása, ami még a stúdió előző "Pókverzumban" játszódó filmjének, a Morbiusnak a számait is alul múlta.

A bukás valószínűleg nagyon fájhat a főleg TV-sorozatok rendezésével befutott (Jessica Jones, Utódlás, stb.) S.J. Clarksonnak, akitől sokan azt várták, hogy ő lesz az új Patty Jenkins, aki nőként egy kemény csajfilmet kerekít a Pókember-füzetekből ismerős karakterek köré. Arra azonban talán még ő sem számított, hogy még a saját színészei is belerúgnak a filmjébe, ami nem aratott túl nagy sikert.

A film egyik mellékszereplője ugyanis nemrég a Saturday Night Live házigazdája volt, és a beköszönő stand-upjában nem kímélte a Madame Webet se - még ha csak egy ártatlan viccről is van szó.

Sajnos azonban tény, hogy a filmet nem sokan látták a mozikban, és a kritikusok is nagyon lehúzták. Sweeney ennek ellenére most abszolút a csúcson érezheti magát, hiszen előző filmje, az Imádlak utálni 200 millió dollárnál is több bevételt szerzett, és a színésznő láthatóan rendkívül élvezte az SNL vezetését is:

Nemrég hasonló történt a Marvelekkel is, de a Kamala Khant alakító színésznő, Iman Vellani kiállt a film mellett, és nem különösebben vette magára az azt érintő negatív kritikákat, és csalódást okozó bevételeket.

Sydney Sweeney azonban igen.

Mint mondta, biztosan sokan ismerik már az Eufória vagy az Imádlak utálnicímű alkotásokból, majd ércesen hozzátette, hogy a a Madame Webben viszont biztosan nem látták, utalva ezzel arra a szomorú tényre, hogy a filmet egyszeren alig nézte meg valaki - valószínűleg még a 100 milliós határt sem fogja elérni, miközben 80 millióba került.

"De jön egy új filmem, a Szeplőtelen. Egy apácát játszom, szóval tökéletes szereposztás. De ma este izgatottan várom, hogy mindenki megismerje az igazi énemet. Úgy érzem, az emberek csak a tévében látnak engem, mint a lányt, aki sikít, sír és szexel. Néha mindhárom egyszerre." 

- folytatta bemutatkozását a jókora öniróniával megáldott színésznő, aki mögött egyébként valóban hosszú évek színészi munkája áll már, gyerekkora óta képernyőn van, gyerekként láthattuk például a Hősök című misztikus szuperhős sorozatban is, ami Magyarországon is roppant népszerű volt.

A Washingtoni  gyökereit ismertetve Sweeney aztán bemutatta azt a prezentációt, amivel a szüleinek demonstrálta, hogyan fog betörni Hollywoodba. Meghallgatások, rövidfilmek, ügynökszerzés, díjak, reklámok, áll az első dián  

A második táblázat a B terv volt, hogyha ez nem jönne össze erre egyszerűen csak annyit írt, hogy "Cicik".

Forrás: Variety

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás