promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney Sweeney hatalmas mellei kibuggyannak a felsőjéből, az Eufória sztárjánál nincs kívánatosabb bombázó most a világon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney Sweeney napjaink egyik legnépszerűbb színésznője, de nem feltétlenül a színészi tálentuma miatt imádjuk az Eufória sztárját.

Sweeney inkább méretes kebleivel szokott a figyelem középpontjába kerülni. Ugyanakkor pont az Eufória rá a bizonyíték, hogy a méret nem minden, hiszen a sorozatban főszerepet játszó Zendaya még Sweeeny-nél is nagyobb rajongótáborral rendelkezik, dacára annak, hogy nem mellbőségben a legerősebb. Akárhogy is, az egészen biztos, hogy mindkettejüket imádjuk vonzó nőiességük, szépségük, kedves kisugárzásuk miatt.

Pedig a napokban a 26 életévét betöltő Sweeney-nek sincs mire szégyenkeznie, ha a színésztehetséget vesszük elő, a fiatal bombázó emlékezeteset alakított A Fehér Lótusz és az Éles tárgyak című HBO sorozatokban is, illetve szerepelt A szolgálólány meséjében is, ahol nem mindig a domborulatokon volt a hangsúly, sőt. A színésznő ugyanakkor nagyon is tisztában van vele, hogy természetes adottságai nem hagyják hidegen a férfi tekinteteket, és nem is próbálja letagadni, hogy bizony jókora mellekkel, szerencsés alkattal, és csábos arccal áldotta meg az ég.

Sydney Sweeney az a nő, aki fegyvert kovácsol a külsejéből, és használja a szexualitását. Ehhez még csak arra sincs szüksége, hogy folyton levetkőzzön, egy visszafogott ruhában is nagyon dögösen fest, az elmúlt hónapokban olyan nívós magazinok címlapján tündökölt, mint a Variety, a Harper's Bazaar, vagy a Vogue.

Legutóbb mégis azzal keltett óriási feltűnést, hogy szerepelt a Rolling Stones legújabb videoklipjében, ahol igazi vadlányként táncolja végig a videoklipet egy tűzpiros kabrió hátsóüléséről. Abszolút átjön a Rolling Stones életérzés, szex drog és rock'nroll! A Hackney Diamond címre keresztelt album lest 18 év után az első korong a brit rockegyüttestől, tele eredeti szerzeményekkel, október 20-án fog megjelenni. Az Angry című számhoz azonban már elkészült a klip, itt gyönyörködhetünk benne.


A színésznő azért nem szégyenlős, ha többet kell mutatni magából, bár a hétköznapokban megmarad az egyszerű utcai viseleteknél, nőies ruháknál, egy-egy fotózás kedvéért bármikor ledobja magáról a textilt. Korábban erről készítettünk egy összeállítást, amit itt tudtok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás