promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtően dús keblek, tinilányos mosoly: az Eufória fehérneműs bombázójánál nincs kívánatosabb nő a világon
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney Sweeney folyamatosan elkápráztatja az embereket a tökéletes testével.

A 2019-ben indult Eufória című sorozat nagyon komoly, mély témákat boncolgat a tinik életével kapcsolatban, a szereplők szinte folyamatosan drogoznak és szexelnek benne, elég durva dolgokat láthatunk az alkotásban. A Magyarországon is nagyon népszerű szériában Zendaya egészen fantasztikus, de a nézőket egy másik színésznő, Sydney Sweeney babonázta meg az elképesztő szépségével – na meg azzal, hogy rendszeresen levetkőzik a részekben.

Ahogy Sydney Sweeney először megjelent pucéran az Eufóriában, szinte rögtön új szexszimbólum született, hiszen ritkán láthatunk nála gyönyörűbb, kívánatosabb nőt, aki egyetlen tekintetével képes a fél világot az ujjai köré csavarni. Nem véletlenül kapták őt fel ennyire Hollywoodban, hiszen nemcsak csodálatosan szép, hanem tehetséges is – hamarosan például egy Marvel filmben, a Madame Webben fog szerepelni.

Sydney Sweeney mindössze 25 éves, de már mindenki ismeri az arcát, folyamatosan kapkodnak érte a legnagyobb márkák, tervezők, ő pedig minden kampányban gond nélkül elcsábítja az embereket – nemrég például pár elképesztően vadító, fehérneműs képet rakott ki magáról a Frankies legújabb kollekcióját népszerűsítve, aminek természetesen ő az egyik meghatározó reklámarca.

Mondani sem kell, hogy csak úgy özönlöttek a tüzes, szívecskés hangulatjelek, illetve a dicsérő kommentek az ellenállhatatlanul nőies felvételekhez, még Paris Hilton is volt olyan kedves, hogy odakommentelje, milyen forró a színésznő. Sydney Sweeney sokak szerint jelenleg Hollywood legkívánatosabb nője, ezzel a kijelentéssel pedig elég nehezen lehetne vitába szállni az alábbi fotók láttán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás