promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Eufória hátulról megdöngetett színésznője nem akar leállni a meztelenkedéssel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarok egyik kedvenc sorozatában Sydney Sweeney szeretné folytatni a meztelenséget és a testi szerelmet.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikertörténete a hullámzó minőségű sorozatokat magából ontó HBO-nál az Eufória. A Los Angeles-i fiatalokról szóló sorozat főszereplője a korábbi Disney-üdvöske, Zendaya. A színész-énekesnő igazi multitehetség, alakításáért a második évadban már komoly elismeréseket, díjakat kapott. Mégsem ő feltétlenül a széria legtöbbet emlegetett sztárja, hanem az elképesztően csábító testi adottságokkal rendelkező Sydney Sweeney.

Sweeney kisasszony legemlékezetesebb jeleneteit az első évadban köszönhettük, még 2019-ben. Az akkor még csak 22 éves színésznő egy szexuálisan túlfűtött, jó lelkű, ám nem túl eszes lányt alakít a sorozatban. Pedig karaterívben, fejlődésben még így is Cassie Howard az HBO-mesterművének egyik legérdekesebbje. Az első részekben még egy fekete fiú a barátja, akivel egyszer kutyapózban hódolnak be a hormonok akarata előtt. Azonban a jó Cassie kielégítetlen marad, lévén a homoszexualitásával küzdő párja nem tudja kellőképpen ráhangolni magát. Szerencsére Sweeney a sorozatban később több, remek szeretkezésnek is részese lesz. Bár ennek barátnői isszák meg a levét. 

Emlékeztető a színésznő sorozatbeli meztelenkedéseiből:

Azt gondolhatnánk, hogy a skatulyázást nem szereti a színésznő. Azonban Sydney már korábban panaszkodott, hogy fáradtsága ellenére nem vehet ki pihenőt. Erre emlékeztetett minket ma a CNN cikke. A hölgyemény ugyanis elárulta, hogy sorozatszínészként korántsem keres olyan jól, hogy aztán fél évig ne kellejen dolgoznia. Szerinte a megfelelő életminőség fenntartásához igenis sokat kell még dolgoznia. Állítólag egyre több készülő mozifilmhez találták már meg a szereposztók és producerek. Azonban addig nem riad vissza a tv-zéstől, sőt, ha kell, akkor továbbra is megmutatja elképesztően hatalmas természetes melleit egy-egy ágyjelenet során:

„Nincsenek problémáim ezekkel a jelenetekkel, és nem fogom abbahagyni, de szeretném, ha lenne egy egyszerűbb módja annak, hogy nyílt beszélgetést folytassunk arról, amit a szakma szereplőiről feltételezünk.”

- utalt Sweeney a korábbi, internetes zaklatásaira beteg és torzult emberektől, akiktől sorra kapta a bizarr üzeneteket, mert tévesen a sorozatbeli karakterével azonosították.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás