promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átlátszó ruhában tette szét a lábait az HBO sikersorozatának, az Eufóriának a leggyönyörűbb színésznője
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney Sweeney elképesztően forró fotókat közölt.

Az HBO Go-n, majd az HBO Max-on futó Eufória című sorozat az elmúlt években óriási népszeűségre tett szert, az HBO pedig a sorozattal, amelyben többek között szerepel a gyönyörű modellből elképesztő színésznővé váló Zendaya is, bebizonyítja, hogy ha igazi drámákat szeretnénk látni, akkor bizony érdemes megnézni a Netflix mellett az HBO Max streamingszolgáltató kínálatát is. Az Eufória őszinte, kemény és fájdalmas, a Pókember-filmek sztárja pedig élete egyik legjobb teljesítményét nyújtja a szériában.

Amelyben erőteljesen hangsúlyozzák a testiséget is.

Zendaya mellette is számos nagyszerű alakítást láthatunk, többek között Hunter Schafer-ét is. De itt van a sorozat üdvöskéje, Sydney Sweeney is, aki korábban már bizonyított A szolgálólány meséje című sorozatban is, illetve később az HBO Max egyik másik sorozatában is, a drámaian tragikus Fehér Lótuszban is.

Sydney amúgy korábban azt kérte az Eufória alkotóitól, hogy ne vetkőztessék le annyira gyakran a szériában a karakterét. Ezt pedig A Fehér Lótuszban mutatott alakítását méltatót kritikák után mondta, mivel úgy gondolja, hogy az Eufóriában túl sokat tárulkozott ki, épp ezért nem vették őt komolyan eddig. Talán épp ezért is a közösségi oldalain Sydney Sweeny a mérsékelt bevállalásnak ad teret.

A gyönyörű színésznő Instagram-oldala mellőzi a túlfeszített villantós képeket, de utat enged a kicsit sezxizős fotóknak, és néha meglehetősen bevállalós ruhadaraboknak is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás