promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szürke ötven árnyalatának szende bombázója nem sokat hagyott a képzeletnek: bugyi nélkül, áttetsző hálós ruhában vonult végig a vörös szőnyegen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szemeinket azóta is a padlón keresgéljük, ugyanis kiestek

Dakota Johnson amerikai színésznő, született 1989. október 4-én. A színészi tehetséget gyakran a híres és tehetséges Johnson család tagjaként emlegetik; ő Don Johnson és Melanie Griffith lánya, valamint Antonio Banderas mostoha lánya. Dakota karrierje a 2010-es évek közepén kezdődött, de igazi áttörést a 2015-ös "Fifty Shades of Grey" című filmben nyújtott alakítása hozta meg számára.

Dakota Johnson színészi pályafutása sokoldalú. Képes játszani drámában, romantikus filmben és komédiában egyaránt. Az "A Bébi" című filmben alakított főszerepe, ahol egy fiatal nőt játszik, aki szállítja a pénzét csempészbandáknak, széles körben kedvelt volt. Az "Egyperces férfi" és a "Szürke ötven árnyalata" című filmekben is különböző karaktereket alakított, bizonyítva sokoldalúságát és képességeit.

Johnson nemcsak a filmvilágban, hanem a divatiparban is kiemelkedő szerepet tölt be. Gyakran látható különböző divatbemutatókon, illetve olyan neves divatmagazinok címlapjain, mint a Vogue és a Elle. Stílusa elegáns és jellegzetes, ami hozzájárul a karizmatikus megjelenéséhez.

Személyisége is érdekes. Nyilvános szerepléseiben gyakran megmutatja humorát és természetességét, amiért sok rajongó kedveli. Emellett szociális és környezetvédelmi ügyek iránti elkötelezettsége is ismert, rendszeresen szólal fel különböző társadalmi kérdésekben és támogat környezetvédelmi kezdeményezéseket.

A művésznőnek legutóbb egy Los Angeles-i premieren volt jelenése, ahol tett róla, hogy róla beszéljenek: az este szerelése mindössze egy hálós ruha volt, alsóneműt "elfelejtett" venni, de ezt mi elnézzük neki. Úgy tűnik, a nagy estélyis operabálok ideje lejárt, ma már kacérabb trendek hódítanak, egye fene, majd megpróbálunk valahogy alkalmazkodni hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás