promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tökéletes pár: így néz ki Antonio Banderas és a gyönyörű barátnője
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Antonio Banderasról és a párjáról Madridban készültek friss fotók.

Antonio Banderas egykor egy igazi latin szépfiú volt, akiért teljesen megőrültek a nők, egyik pillanatról a másikra meghódította Hollywoodot a karizmatikus alakításaival. Az Oscar-jelölt színész az eddigi pályafutása során olyan sikerekben szerepelt, mint például a Desperado, Uncharted, Fájdalom és dicsőség, Zorro álarca vagy A bőr, amelyben élek – ráadásul ő kölcsönzi Csizmás, a kandúr eredeti hangját is.

Antonio Banderas tavaly jó évet zárt szakmailag, és valószínűleg ez az esztendő se rossz számára, hiszen nyáron szerepelni fog az Indiana Jones 5. részében a legendás Harrison Ford mellett, ráadásul máris kapott egy díjat Madridban.

Az eseményre természetesen elkísérte őt a gyönyörű barátnője, Nicole Kimpel is, akivel nagyon jól néztek ki együtt, igazi álompárnak tűntek a kamerák kereszttüzében.

A jelenleg 62 éves Antonio Banderas még mindig remekül néz ki, ráadásul ahogy idősödik, úgy lesz egyre jobb és komolyabb színész, legalábbis erről árulkodik az, hogy az utóbbi években mindenkit lenyűgözött a helyenként egészen bátor alakításaival. A 22 évvel fiatalabb párja, Nicole Kimpel biztos nagyon büszke rá, hiszen a generációja egyik legjobbjának tartják Antonio Banderast.

Itt lehet megnézni pár friss fotót Antonio Banderasról és a szerelméről, Nicole Kimpelről, akik valóban fantasztikusan néztek ki együtt a minap Madridban a fent említett díjátadón, ahol a színészt jutalmazták:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás