promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL nagyon berezelt a TV2-től, rendkívüli döntést hoztak
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Továbbfolytatódik az RTL és a TV2 harca, de előbbi lehet nem ezért hozza meg ezt a drasztikus döntést.

Bár az RTL sokak kedvenc csatornája, de a TV2 mostanság alaposan megszokta ráncigálni előbbi bajszát. Hétköznapokon A Konyhafőnök és a Séfek séfe című gasztronómiai reaityk szoktak ádáz csatát vívni egymással.

A TV2 műsora azonban erősen lehagyta a legutóbbi nézettségi adatok szerint Fördős Zé csapatát. A Séfek séfe ugye kicsit több izgalmat is rejt magában formailag, ráadásul Krausz Gáborra is egyre többen kíváncsiak a válás miatt. Ha ez nem lenne elég, a ma esti műsorban Tóth Gabi is fel fog tűnni.

Sajnos az RTL kínálatában a The Voice sem teljesít túl jól, mivel a Sztárban Sztár Leszek jóval több nézőt tud bevonzani.

Bár nem csak ezért, de az RTL rendkívüli döntést hozott, szóval hétköznap esténként erősen átalakítják a programit. A Konyhafőnök után visszatér A mi kis falunk, amit a mai napig rengetegen imádnak. A kezdés kicsit változó lesz, mivel A Konyhafőnökhöz fogják majd igazítani.

Az RTL A mi kis falunkkal a Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary című showt is be akarja picit támadni. Bár biztosak lehetünk benne, hogy az új reality inkább ki fog akasztani néhány embert, mint hogy leüljék nézni a pénzzel teli fiatalok ripacskodását.

A műsorváltozás miatt az RTL Híradó – Késő esti kiadás kikerül a főműsoridőből és 22:25 helyett 23:10 és 23:25 között kezdődik majd. Ezenkívül az olyan produkciók mint a Házon kívül és a XXI. Század – melyek eddig is 23 óra után voltak képernyőn –, innentől még később lesznek láthatóak.

Azt már a nézőknek kell eldöntenie, hogy a TV2, vagy az RTL mellett teszik le a voksukat. Annyi biztos, hogy a mai Séfek séfe Tóth Gabi és Krausz Gábor jelenléte miatt igazán ütős lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás