promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor agyvize lávaként robbant ki, Tóth Gabi exe ezt már nem bírta tovább
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor tudta jól, hogy mire vállalkozik a TV2-nél, és ismét falakba ütközött.

Igazán felforgatta az internetet Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. Bár ugye kérték az elején, hogy a sajtó hagyja őket békén, de mind a ketten jól tudták, hogy ez nem fog megtörténni. Tóth Gabi és Krausz Gábor is hírességek, a magánéletük sokszor a nyilvánosság előtt zajlott, ráadásul az emberek a szakításuk minden egyes apró részletéről tudni akartak.

Az énekesnő és a Séfek séfe sztárjának a kapcsolata állítólag már jó ideje zsákutcába került. A szóbeszéd szerint Tóth Gabi nem csak fellángolásból szeretett bele a Fricska táncegyüttes tagjába, Papp Máté Bencébe, hanem egyszerűen nem jött ki már jól a férjével. Amikor kiderült, hogy énekesnőnek új kapcsolata van, mindenki tudta, hogy innen már nincsen visszaút.

Közben Tóth Gabival és Krausz Gáborral is találkozhattak a nézők a TV2-n. Szerencsére ez nem okoz náluk feszültséget, mivel mind a ketten külön műsorban szerepelnek. Előbbi a Sztárban sztár leszek! zsűrijében foglal helyett, míg utóbbi a Séfek séfében igyekszik mentorálni a feltörekvő séfeket, ráadásul utóbbit még akkor vették fel, amikor minden rendben volt közöttük.

Krausz Gábor akaratán kívül is beszállt egy nézettségi háborúba, ami a TV2 és az RTL között zajlik jelenleg. A Konyhafőnök 10-ik évada előnyben volt, mivel hamarabb elindult, mint a Séfek séfe ötödik szezonja, de utóbbira valamiért jóval többen kíváncsiak az emberek.

A múltkori adásban A nagy Gatsby világába utaznak Séfek Séfe versenyzői. Ördög Nóra ismertette, hogy mely téma jegyében telik majd a főzés, a versenyzők azon nyomban ötletelni kezdtek.

Krausz Gábor általában higgadt szokott lenni a Séfek séfe stúdiójában, de olykor neki is elfogy a türelme.

„Na ez, amit most csinálsz, ez egy hányás! Most, az elején fölb*szod az agyam”

- mondta Tóth Gabi exe, aki pedig meg fogadta, hogy az első főzésnél még nem fog kiborulni. Ettől még a csapata jól teljesített, mivel fölényesen nyerték meg a tányérceremóniát, vagy az első kört, így a kisős feladatban már nem is kellett főzniük. A Séfek séfe ma este 19.55-kor folytatódik a TV2-n. Meglátjuk, hogy Krausz Gábor valamelyik kiszemeltje el tudja-e hozni a győzelmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás