promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos fotó került elő Tóth Gabi múltjából, Krausz Gábor szíve minden eddiginél jobban össze fog törni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és a Séfek séfe sztárja, Krausz Gábor akkor bizony még nem a váláson gondolkoztak.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása az utóbbi évek egyik legnagyobb bulvár hírbombája volt. Persze a sztárok összejöttek, váltak időközben, de mindenki azt hitte, hogy az énekesnő és a Séfek séfe sztárja között minden rendben van.

Boldogan éltek ugye a vidéki házukban, amit Krausz Gábor folyamatosan igyekezett otthonosabbá tenni, hogy az megfeleljen Tóth Gabi igényeinek. Hannaróza egyre nagyobb lett, a TV2-s karrierjük mind a kettejüknek sínen volt, de mégis jött a törés.

Már rengeteg pletyka kelt szárnyra arról, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata egy ideje gödörben volt. Az énekesnő állítólag nem csak fellángolásból szeretett bele a Fricska táncegyüttes tagjába, Papp Máté Bencébe, hanem egyszerűen nem jött ki már jól a Séfek séfe sztárjával.

Természetesen számtalan szóbeszéd terjed arról, hogy mi lehetett a gond, de ezekről csak akkor fog ténylegesen lehullni a lepel, ha ők maguk osztják majd meg a sztorit a nyilvánossággal. Jelenleg csak annyi biztos, hogy mind a ketten azt akarják, hogy Hannaróza élete közben a lehető legboldogabb legyen. Abban biztosak lehetünk, hogy a Séfek séfe szakácsa nem fog családi ebédet főzni Papp Máté Bencének és Tóth Gabinak.

Ha visszamegyünk a múltba, méghozzá 2018-ba, akkor minden bulvárlap azzal volt tele, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi összejöttek.

„Már vagy egy hónapja nem titok a köztük lévő kapcsolat, az Instagramon Krausz és Tóth Gabi is több közös fotót publikált már”

- írták anno a sajtóban.

Most egy drámai fotó került elő Krausz Gáborról és Tóth Gabiról, amikor is éppen szülinapot ünnepelnek. Látható is rajtuk, hogy hatalmas a szerelem. Krauszék a Séfek séfe egy másik sztárjának, Wolf Andrásnak a Salon nevű éttermében jártak akkor, és érezték felhőtlenül magukat.

Valószínűleg Wolf András is nagyon örült, hogy a frissen összejött párnak főzhetett. Meglátjuk, hogy Krausz Gábor ki akarja-e majd törölni a múlt kis darabkáját az Instagramján, vagy meghagyja a képet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás