promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó mellei kiakasztották a hőmérőt, Berki Mazsin pedig röhög a fél ország
Borítókép:  YouTube.com/TV2Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét sűrű hetünk volt a Promotions.hu-n. Az év 50. hetének legolvasottabb anyagai sokrétűnek bizonyultak: feltűnt köztük Marsi Anikó, a Jysk kiejtése, de még Köllő Babett is. 

Palik László egykori párja a mai napig megkerülhetetlen szereplője a magyar médiának. Marsi Anikó sokáig vezette a fókuszt, azonban 2016 óta híradósként tevékenykedik a TV2-n. Nemrég a Dancing with the Stars műsorban is feltűnt, azonban most a Hot! magazinnak mutatta meg igencsak látványos dekoltázsát. 

Metzker Viki vitathatatlanul az egyik legismertebb női DJ Magyarországon, Instagram oldalán pedig rendre elkápráztatja követőit bombázó alakjával. Most sem volt ez másképp, a lemezlovas felidézte egy kicsit a nyár hangulatát, felciccentett egy jéghideg sört, és megvillantotta szemkápráztató kebleit.

Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegyét gyakran illetik a luxusözvegy" jelzővel. A bulvársajtó üdvőskéje egy ideje magához képest csendben éli hétköznapjait. Gondoskodik kislányáról, posztolgat Instagram oldalára, és semmi mással nem törődik. A legújabb képei viszont eléggé kiverték a biztosítékot a magyar embereknél, hiszen rengeteg negatív kommentet kapott.

Köllő Babettet egy ország ismerhette meg a Feleségek luxuskivitelben című műsor után. Pályája lineárisan ívelt felelé a prokatív műsort követően, jelenleg pedig a Sztárban sztár leszek! mentoraként láthatjuk őt a TV2-n. Babett a figyelmet mindig magára vonzza: vagy a személyiségével, vagy pedig észbontó alakjával. Ezúttal azt mutatta meg, milyen autóval szeli az utakat, a fotótól pedig sokaknak tátva maradt a szája.

Te hogyan szoktad kiejteni a Jysk áruházlánc nevét? A márkanév Dániából származik, mégpedig alapítójának a keresztnevéről van szó. Ha a vasárálások után te is zavarban voltál, amikor nem tudtad, hogyan ejtsd ki a bolt nevét, ahol vásároltál valami szépet, akkor neked szól az alábbi cikkünk. 

Sokan láthattátok már a Telekom legújabb karácsonyi reklámját, amelyben az odafigyelésre és a szeretteinkről való gondoskodásra hívja fel a figyelmet a mobilszolgáltató. A reklámban a busz magányos sofőrje talál egy telefont, ami feltehetően Matyié, egy utasé, aki felszállás után szemtanúja lesz annak, hogy a sofőr elszomorodik, miután meglát egy üzenetet a telefonján. A történtek megrendítik a buszvezetőt, a sztori csattanója pedig ezután következik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás