promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Telekom megszívatta a magyarokat, karácsony előtt ez elég bosszantó
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Telekom alaposan rászedte az embereket.

Az idei karácsonyi reklámok közül kétségkívül a Telekom kisfilmje a legnépszerűbb a magyarok körében. A Gitta nevű buszsofőrről szóló, megható kis alkotást a nemzetközileg is nagy sikereket elérő Külön falka rendezője, Kis Hajni készítette, aki annak idején egy korábbi rövidfilmjében fedezte fel a főszerepet játszó Egyed Brigittát. Kis Hajni ugyanis a Szép alak című shortjában dolgozott együtt a színésszel, akinek azelőtt egyáltalán nem volt filmes tapasztalata.

Egyébként a Szép alak-ban is nagy szerepe van a mobiltelefonnak, ugyanis az Egyed Brigitta által alakított takarítónő megszerzi egy gimnazista lány telefonszámát, és ismeretlenül flörtölni kezd vele SMS-ben.

A Diák Oscar-díjra jelölt filmről a Mokkában is beszámoltak néhány éve.

[[v1]]

Na, de térjünk vissza a Telekom reklámjához, ami bármennyire is megható és az apró odafigyelésekre ösztönzi az embereket, mégiscsak sokakban merült fel ugyanaz a kérdés: honnan tudja a sofőr, hogy Matyié az a telefon, amit megtalált?

Ez nyilván a rövidre vágott, reklámblokkokhoz készült kiadásból nem derül ki, de szerencsére a YouTube-on elérhető a film teljes verziója, amiben egyértelműsítik, hogy Matyi szándékosan hagyta ott a telefont az ülésén, hogy ha majd este megcsörgeti, Gitta megtalálja, és tudjon vele beszélni.

A Telekom azt szeretné üzenni a magyar embereknek ezzel a reklámmal, hogy ne feledkezzünk meg egymásról, a szeretteinkről, akiknek mindennél többet jelenthet egy telefonhívás, és a kérdés, hogy „hogy vagy?".

„Meggyőződésünk, hogy mindenkinek a környezetében vannak olyanok, akik számára önmagában az odafigyelés gesztusa, a valódi figyelem is képes megváltoztatni a hétköznapokat. Voltak már derűsebb időszakok a világban, de rajtunk is múlik, hogy a kinti zajból mennyit engedünk be az egymás közötti kapcsolatainkba”

– áll a szolgáltató közleményében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás