promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett többmilliós luxuskocsijától mindenki dobni fog egy hátast, így néz ki a méregdrága csúcsverda
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett megmutatta, hogy milyen elképesztően szép autóval járja az utakat.

Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben után elkezdett szárnyalni, jelenleg pedig a magyar média egyik megkerülhetetlen alakjának számít. A Sztárban sztár leszek! mentoraként is imádták őt a TV2 nézői, és ki tudja, hogy mit hoz számára a jövő, milyen sikerműsorokban fog még szerepelni – de az biztos, hogy bárhol is tűnik fel, ott övé lesz az emberek osztatlan figyelme már a bevállalós ruhakölteményei miatt is.

Abból kiindulva, hogy Köllő Babettnek lassan negyedmillió követője van Instagramon, rengetegen kedvelik őt, és ez persze annak is köszönhető, hogy nemcsak tehetséges, hanem gyönyörű is. Most pedig végérvényesen kiderült, hogy az ízlése is remek, hiszen megmutatta az országnak a fantasztikus kocsiját, amitől valószínűleg sokaknak le fog esni az álluk, mivel egy igazi álomautóról van szó.

Köllő Babett büszkén tárta elénk a nagyjából 23 milliós, éjfeketének tűnő Porsche 718 Cayman T-jét, ami valóban egy meseszép járgány, főleg így frissen polírozva, extra védelemmel ellátva – hiszen a színésznő nagy becsben tartja a verdáit, mivel saját elmondása szerint hatalmas rajongója a „jó gépeknek”, ez pedig mindenképp beletartozik ebbe a kategóriába.

Nem meglepő, hogy Köllő Babett posztjánál csak úgy záporoztak a dicséretek, hiszen egy ilyen bámulatos Porsche valóban megérdemli a szép szavakat. A híresség minden bizonnyal nagyon elégedett az autójával, és az igazat megvallva jól is áll neki ez a kocsi, mivel pontosan olyan karakteres, lenyűgöző és határozott, mint ő.

Itt lehet megtekinteni Köllő Babett csúcsverdáját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás