promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván felismerhetetlen lett az angyalarcú gyerek: 32 évesen így néz ki a kis Darth Vader, a Csillagok háborúja gyerekfőszereplője - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jake Lloydnak nem volt egyszerű gyermekkora.

A Csillagok háborúja-saga 4. részének gyermekfőszereplője volt Jake Lloyd, aki eljátszhatta azt a szerepet, amely több százezer gyermek álma volt. De a színész még ezen film előtt is szerepelt nagysikerű alkotásokban, többek között az egyik legjobb (bár ugyanennyi vélemény szerint az egyik leggagyibb) karácsony moziban, a Hull a pelyhes című filmben, méghozzá az izomkolosszus, Arnold Schwarzenegger oldalán.

Úgy tűnt, hogy a Star Wars-film lesz a nagy dobbantó Jake karrierjében, a film azonban nem hozta meg a nagy áttörést a színész számára. Hollywood és a rajongók sem tolongtak érte, pedig Jake próbált profitálni a szerepből. Azonban rengeteg negatív kritikát kapott az alakítása után.

Ami korábban hatalmas szerencsének tűnt, végül rémálom lett, hiszen a Baljós árnyak a széria legtöbb negatív kritikát bezsebelő terméke lett, amely sok színésznek húzta ki a lába alól a Los Angeles-i talajt. Jake 2001-ben hivatalosan is visszavonult a színészkedéstől, pedig ekkor még csak 12 éves volt.

2009-ben egy meglehetősen ijesztő interjút készítettek vele:

A Cheatsheet beszámolója szerint Jake nagyon sok bántást kapott iskolás társaitól is, állítólag amikor megjelent, a gyerekek rendszeresen cikizték a szerep miatt, megjelenésekor állandóan a fénykard hangjához hasonló hangokat adtak ki a jelenlétéban.

Legutóbb nagyobb port kavartó hírben 2015-ben lehetett róla hallani, amikor Dél-Karolinában letartóztatták jogosítvány nélküli vezetés után, majd a rendőrséggel is volt több afférja. Az anyukája később kiállt a nyilvánosság elé, hogy elmondja, fiát paranoid skizofréniával diagnosztizálták, és anozognóziája is van.

A bejelentés óta nem sokat tudni Jake-ről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás