promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet a Bosszúállók folytatása, és bemutatkozik az új Penge is? – Izgalmas hírek érkeztek a Marveltől!
Borítókép:  Bosszúállók: Végjáték / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Négy új filmet jelentett be 2024-re a Marvel, így könnyen elképzelhető, hogy végre az X-Men, a Fantasztikus Négyes és Penge is csatlakozik az MCU-hoz.

Rengetegen imádják a Marvel-filmeket, ugyanis látványosak, szórakoztatóak, viccesek, és folyamatosan azon vannak, hogy a nézőknek minél kellemesebb élményt adjanak. Nemrég mutatták be az MCU legutóbbi darabját, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját, ami hatalmas siker lett, de ez még csak a kezdet – igazán komoly tervei vannak a stúdiónak.

Örülhetnek a képregényfilmek rajongói, ugyanis mostantól kezdve elég sok, jónak ígérkező alkotás érkezik a Marveltől a mozikba, ráadásul a következő nagy dobásra már nem is kell sokat várnunk – egy régebbi hivatalos bejelentés alapján ezek a filmek érkeznek a közeljövőben a stúdiótól:

  • 2021. november 4.: Örökkévalók
  • 2021. december 16.: Pókember: Nincs hazaút (vagyis Pókember 3.)
  • 2022. március 25.: Doctor Strange in the Multiverse of Madness (vagyis Doctor Strange 2.)
  • 2022. május 6.: Thor: Love & Thunder (vagyis Thor 4.)
  • 2022. július 8.: Black Panther: Wakanda Forever (vagyis Fekete Párduc 2.)
  • 2022. november 11.: The Marvels (vagyis Marvel Kapitány 2.)
  • 2023. február 17.: Ant-Man and the Wasp: Quantumania (vagyis Hangya 3.)
  • 2023. május 5.: A galaxis őrzői vol. 3.

A Marvel most újabb hatalmas meglepetést hozott nekünk, ugyanis kiderült, hogy már 2024-re is beterveztek négy titokzatos mozis projektet február 16-ra, május 3-ra, július 26-ra és november 8-ra – de ezek a dátumok nem zárják ki azt, hogy még 2023-ban is jönnek filmek a stúdiótól a fent említett kettőn kívül.

Nagy a titkolózás a 2024-es alkotásokkal kapcsolatban, de elég valószínű, hogy a négy film között ott lesz az Amerika Kapitány negyedik része Anthony Mackie-vel, a Fantasztikus Négyes, az új Penge Mahershala Ali főszereplésével, egy esetleges X-Men, vagy a Bosszúállók folytatása is.

Persze ez még csupán spekuláció, de könnyen lehet, hogy már a Deadpool harmadik része is az esélyesek közt van, vagy a mostanában bemutatásra kerülő Marvel-filmek kapnak folytatást, mint például a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, vagy az Örökkévalók – szóval egyelőre türelmesnek kell lennünk, míg kiderül, hogy mik a stúdió konkrét tervei, de addig is szabadjára engedhetjük a fantáziánkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás