promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így fog kinézni az új Penge?
Borítókép:  Wesley Snipes a Penge című filmben. / New Line Cinema / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Penge is csatlakozik az MCU-hoz, és a karakter bőrébe bújó Mahershala Ali egy elég gyanús képet osztott meg, ami rendesen feltüzelte a rajongókat.

Folyamatosan bővül a Marvel képregényfilm univerzuma, és a Bosszúállók: Végjáték után akad is hely pár új arcnak. Van, akiket közülük már be is jelentettek, de mindenképp Penge visszatérése volt az, ami a leginkább megmozgatta az emberek fantáziáját. Igaz, hogy már nem Wesley Snipes fogja alakítani a fényben járó vámpírvadászt, de szerencsére még így sincs okunk panaszra.

Már hivatalos, hogy a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali veszi át Penge szerepét.

Őt többek között a Zöld könyv, Holdfény, és A törvény nevében 3. évadjából ismerhetjük. Egy rendkívül tehetséges színészről van szó, aki még így is elég érdekes választásnak tűnik, és sokan el sem tudják őt képzelni kőkemény figuraként. Talán pontosan emiatt is rakta ki a legutóbbi képét, amin valaki lerajzolta őt Penge ikonikus szerelésében, és ezek alapján kijelenthetjük, hogy elég jól mutat a szerepben.

Mivel a Disney-Marvel csinálja majd az alkotást, ezért szinte biztos, hogy nem várhatunk olyan vérfürdőt, mint a régebbi trilógiában, de mindenképp érdekes lesz látni az interakcióit a különböző szuperhősökkel. Csupán az a kérdés merül fel, hogy ez vajon a vámpírok megjelenését jelenti az MCU-ban, vagy sem.

Az új Penge-filmről nagyjából a stúdión és Mahershala Ali főszerepén kívül még semmit sem tudunk, de valószínűleg két-három éven belül érkezik a mű, és jó eséllyel egy elég menő rendezőt találnak hozzá.

Itt lehet megtekinteni a képet, amiről még nem tudni, hogy egy rajongó csinálta, vagy hivatalos koncepciós rajz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás