promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az Amerika Kapitány folytatása, de lecserélik benne a főszereplőt
Borítókép:  Amerika Kapitány szerepében Chris Evans / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hivatalosan is megerősítették, hogy érkezik az új Amerika Kapitány-film, de most Chris Evans helyett más fogja alakítani a legendás karaktert.

Chris Evans 2011-ben mutatkozott be először Amerika Kapitányként, és egészen a 2019-es Bosszúállók: Végjátékig alakította nagy sikerrel a Marvel-filmek egyik leghíresebb hősét. A karaktertől könnyes búcsút kellett vennünk, az ikonikus pajzsát pedig hű társa, az Anthony Mackie által alakított Sólyom kapta meg, aki A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban bebizonyította, hogy méltó utódja lesz Amerika Kapitányként.

Most hivatalossá vált, hogy az Amerika Kapitány 4-ben már Anthony Mackie alakítja a pajzsos igazságosztót, ugyanis a színésznek sikerült megegyeznie a stúdióval – így hamarosan a mozikban is megcsodálhatjuk az új Amerika Kapitányt, aki még az eddigieknél is jobban kiáll majd az egyenjogúságért, és az emberek összetartásáért.

Anthony Mackie remek volt Sólyomként majd Amerika Kapitányként a Disney+-os sorozatban, a karaktere pedig olyan értékeket képviselt, amik a mai világban kifejezetten fontosak. Ez nagyon jól fog jönni a Marvelnek, hiszen a Bosszúállók: Végjáték rengeteg dolgot lezárt, és most úgy kell felépíteni a szuperhősök jövőjét, hogy az ne csupán szórakoztasson minket, hanem társadalmi értékeket is képviseljen – hiszen ez a fejlődés egyik jele.

A jelenleg még hivatalos cím, és premier dátum nélkül rendelkező Amerika Kapitány-folytatás forgatókönyvét A Sólyom és a Tél Katonája című szérián is dolgozó Malcolm Spellman és Dalan Musson készítik éppen, de a stúdió még nem választott ki rendezőt a projekthez – és egyelőre arról sincs információ, hogy a Tél Katonáját alakító Sebastian Stan is szerepel-e benne, vagy sem, bár a visszajelzések alapján a rajongók egyértelműen örülnének a visszatérésének.

Így néz ki az új Amerika Kapitány:

Sokáig pletykálták, hogy Chris Evans ismét elvállalja Amerika Kapitány szerepét, így könnyen lehet, hogy valamilyen szinten feltűnik majd az új filmben, akár visszatekintésként – de ne éljük bele magunkat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás