promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Deadpool visszatért, és egyből keményen beszólt saját magának – videó
Borítókép:  Deadpool szerepében Ryan Reynolds / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy Deadpool hivatalosan is a Marvel-univerzum része lett egy mókás reakció-videónak köszönhetően, amiben Ryan Reynolds Free Guy című új filmjének előzetesét vesézi ki egy ismerős karakterrel közösen.

A rajongók már nagyon várják, mikor érkezik a Deadpool harmadik része, de úgy tűnik, hogy egyelőre be kell érniük egy extra vicces poénvideóval, amiben mindenki kedvenc káromkodós szuperhőse egy kanapén ücsörög a Thor: Ragnarökből ismert Korg társaságában, miközben az augusztus 12-én érkező Free Guy című Ryan Reynolds-filmet oltogatják az előzetesét nézve.

Ryan Reynolds nem kíméli önmagát, hiszen Deadpoolként azt mondja, hogy „ütnivaló” arca van, ráadásul a Free Guy-t is rendesen megalázza azzal, hogy szerinte nem biztos, hogy megérte erre fecsérelnie az idejét, miközben a Deadpool 3-at is csinálhatta volna helyette – és könnyen lehet, hogy igaza van, bár eddig elég jónak tűnik ez a film.

Korgot ismételten a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi alakítja, ráadásul ő a Free Guy főgonosza is, szóval szépen összeértek a szálak, és még a köztük lévő dinamika is nagyon jó.

Külön érdekesség, hogy Deadpool megkérdezi Korgtól, hogyan lehet ő is részese a nagy Disney-Marvel-univerzumnak (amiben a Bosszúállók is benne vannak), de igazából jó eséllyel ez a videó az, ami Deadpool legelső felbukkanásának számít benne – és mivel már bejelentették, hogy a stúdió elkészíti a Deadpool folytatását, így könnyen lehet, hogy ez a felvétel annak a titkos beharangozása, hogy abban is feltűnik majd Korg.

Itt lehet megtekinteni a fent említett poénvideót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás