promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paul Walker lánya a Halálos iramban 9 premierjén is életben tartja apja emlékét
Borítókép:  Meadow Walker / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meadow Walker részt vett a Halálos iramban 9 premierjén. Sokan azt is pletykálják, hogy szerepet kap majd a 10. filmben, és így életben tartja édesapja, Paul Walker örökségét.

A 22 éves modell június 18-án, pénteken lépett a vörös szőnyegre a film premierjén, több mint hét évvel azután, hogy édesapja, Paul Walker 40 évesen autóbalesetben meghalt – írja a theGeek.

A tragédia után a színész kollégái mintegy öt hónapra leállították a Halálos iramban 7 forgatását, hogy meggyászolják a társukat. 

Meadow Walker, aki egyben Vin Diesel keresztlánya is, a legújabb Halálos iramban eseményen egy elegáns, kivágott, masnis és Tiffany & Co. ékszerekkel díszített Yves Saint Laurent ruhában sétált, a sötét haját pedig kontyban viselte.

A modell az Instagramon mutatta meg először ruháját, azt írva, hogy "gyerünk", mielőtt elindult a csillogó eseményre Hollywoodban.

„Ő és Paul testvére, Cody »folyamatosan« ott voltak a Halálos iramban 9 forgatásán, hogy biztosítsák azt, hogy Paul öröksége beépülhessen”

– mondta a széria egyik sztárja, Ludacris a hét elején a SiriusXM műsorvezetőjének, Jess Cagle-nek és Julia Cunninghamnek. Valójában Cody és testvére, Caleb testdublőrként dolgoztak a forgatáson.

Meadow a Paul Walker Alapítványon keresztül és a közösségi médiában is folytatta apja örökségének életben tartását. Tavaly, halálának évfordulóján azt írta:

"Egy szerencsétlen nap, amire szomorúan kell emlékezni".

Majd hozzátette:

"A mai nap a szeretet és a boldogság ünnepe, amit a világnak hoztál. Itt egy fotó a legjobb haveromról és rólam, ahogy szundikálunk". 

Meadow Walker korábban részt vett a Halálos iramban – Kémfutam című animációs sorozat 2019-es világpremierjén, ahol Vin Diesel és lánya, Similce mellett foglalt helyet a moziban. 

A rajongók természetesen kíváncsiak voltak, vajon Meadow az apja nyomdokaiba lép-e, és megjelenik-e a 10. Halálos iramban-filmben. Az E! Daily Pop című műsorában a héten Vin Diesel szűkszavúan nyilatkozott, de nem adott határozott nemleges választ.

"Nem mondanék nemet"

– mondta óvatosan, majd hozzátette:

"Anélkül, hogy elárulnám a Halális oramban 10 összes titkát, csak annyit mondok, hogy semmi sincs kizárva".

Vin Diesel elhunyt barátja, Paul Walker elvesztéséről is elmélkedett.

"Amikor 2013-ban megtörtént a tragédia, körülbelül öt hónapra leállítottuk a Halálos iramban 7 forgatását, mert a gyászolás közben tanakodtunk, hogy mit fogunk csinálni. A stúdió pedig egy merész döntést hozott, ami az volt, hogy a karakter létezhet a mitológiánkban"

– mesélte a világsztár.

[[cikk5]]

Justin Lin rendező a pénteki premieren megjegyezte, hogy mindig biztosítani akarja, hogy Paul Walker emléke előtt tisztelegjenek a képernyőn.

Az első film, a Halálos iramban bemutatása óta 20 év telt el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás