promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható: közös képen szerepelnek Paul Walker és Vin Diesel gyerekei
Borítókép:  Vin Diesel és Paul Walker / Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Walker lánya, Meadow készített egy cuki fotót, amin Vin Diesel gyermekeivel szerepel, akikre igazi családként tekint.

Hihetetlen, de lassan 20 éves a Halálos iramban-széria, amiben a dögös csajok és a gyors kocsik mellett Vin Diesel és Paul Walker is bemutatkozott a világnak, és hamar szupersztárok lettek. Rengeteg filmen dolgoztak együtt, egészen addig, míg Paul Walker 2013-ban egy szörnyű autóbalesetben elhunyt, ami mindenkit megrendített.

Egyetlen lánya, Meadow Walker szerencsére számíthatott Vin Dieselre, hiszen szinte együtt nőtt fel a gyerekeivel a forgatások alatt. Nem csoda, hogy családként tekint rájuk, főleg azok után, hogy a híresség vele is a sajátjaként bánik barátja elvesztése óta. Természetesen nagyon szeretik egymást a kölykök, amit Meadow egy megható közös képpel bizonyított.

„Család, örökké”

– írta a fotó mellé Meadow Walker.

A most 21 éves lány és Vin Diesel gyerekei, Pauline, Hania és Vincent láthatóan nagyon boldogok a képen, amivel a Halálos iramban-filmek lényegét, a családi összetartást szemléltetik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás