promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez Vin Diesel kedvenc jelenete a Halálos iramban filmekből
Borítókép:  Scott Garfield - Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Talán már sokan sejtitek is, hogy melyik lesz az.

Az NME a Bloodshot miatt készített interjút Vin Diesellel. Aki nem bírja ki filmek és széleszvászon nélkül, az nyugodtan mehet moziba, mivel a többségük még nem zárt be, azonban korlátozva vannak a koronavírus miatt. Az igen csak jónak kinéző képregényadaptációt a héten mutatták be nálunk is.

Aki a Halálos iramban 9-re vár, annak nagyon rossz hírünk van, már ha még nem hallott róla. A premiert nagyon elcsúsztatta a stúdió a koronavírus miatt. Már elég későn kapcsoltak, így úgy döntöttek, inkább csak jövőre mutatják be.

Vin Diesel bár a Bloodshot miatt van most a középpontban, de szinte minden interjújában érintik a Halálos irambant is. Itt osztotta meg, hogy a kedvenc jelenete a Halálos iramban 7-hez köthető, ami Paul Walker búcsújelenete is, mivel a színész 2013-ban elhunyt. Diesel úgy érzi, hogy az ő zárásuk ott van a filmtörténelem legjobb pillanatai között.

„Szerintem nem csak a karrierem legjobb pillanata volt ez, hanem igazi filmtörténelem. A férfiak végre képesek voltak sírni, ráadásul képesek voltak együtt sírni.”

- mesélte a jelentről a színész, aki Walker halála után nagyon nehezen tudott visszamenni forgatni, ami érthető is.

Jöjjön hát a zárás, ami minden Halálos iramban rajongó fejébe beleégett már.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás