promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paul Walker a túlvilágról üzent Vin Dieselnek?
Borítókép:  Paul Walker és Vin Diesel / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Különleges dolgot árult el Vin Diesel, ugyanis állítólag tragikus hirtelenséggel elhunyt barátja, Paul Walker segített neki meghozni egy komoly döntést.

2013. november 30-án hunyt el autóbalesetben a Halálos iramban-filmek sztárja, Paul Walker, akit azóta is rajongók milliói gyászolnak. Színésztársa és egyik legjobb barátja, Vin Diesel is rettenetesen hiányolja őt a mai napig, de most úgy néz ki, hogy sikerült kapcsolatba lépniük egymással, ugyanis nem mindennapi történetet mesélt el a széria Dominic Torettója.

Vin Diesel elárulta, hogy mikor a Halálos iramban 9-hez keresték filmbeli testvérét, Jakob Torettót, akkor egészen furcsa érzés fogta el a kiválasztási folyamat alatt: mikor megjelent előtte a híres pankrátorból lett színész, John Cena, egyből úgy érezte, hogy Paul Walker küldte őt, mintha a túlvilágról akart volna üzenni, hogy ő a tökéletes a szerepre.

A világsztár a szívében rögtön tudta, hogy John Cena lesz a Halálos iramban-család új tagja, és nagyon úgy tűnik, hogy jó döntést hozott azzal, hogy felvette őt, ugyanis az előzetesek alapján kőkemény ellenfele lesz a színész, a közönség pedig jó eséllyel imádni fogja a közös jeleneteiket.

A Halálos iramban 9. június 24-én érkezik a hazai mozikba, itt lehet megnézni a legutóbbi kedvcsinálóját, amiben láthatjuk, hogyan feszül össze Vin Diesel és John Cena:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás