promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna rendezi a saját életéről szóló mozifilmet
Borítókép:  Madonna / ROBYN BECK / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Madonna nem bízik abban, hogy más is el tudja mesélni a kalandos történetét, hiszen saját maga fogja elkészíteni az életén alapuló filmet.

A Bohém rapszódia hatalmas anyagi- és közönségsikere után a stúdiók egyből elkezdtek ötletelni, hogy vajon milyen más híres banda, vagy zenész pályafutásáról szóló alkotással lehetne ismét becsábítani a nézőket a mozikba, hiszen a mű több mint 900 millió dolláros bevétele láttán minden producer a szívéhez kapott.

Nem sokkal később jött a szintén jól szereplő Rocketman, amit Elton John zenéi tarkítottak, és persze gyorsan bejelentették, hogy David Bowie, Boy George, Elvis Presley, Whitney Houston, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, a Bee Gees és többek között Michael Jackson is megkapják a maguk életrajzi filmjét – és itt még nincs vége a sornak.

Kiderült, hogy Madonna életét is nagyvászonra álmodják, és végül arra jutottak a készítők, hogy egyedül az ikonikus popsztár képes arra, hogy elmesélje a saját történetét, így érdekes módon ő lesz a film rendezője.

A SlashFilm cikkéből megtudtuk, hogy a forgatókönyvön is ő ügyködik jelenleg, de segítségére van a Juno Oscar-díjas írója, Diablo Cody is. Még elég kevés információt árultak el az izgalmasnak ígérkező projektről, de az biztos, hogy a Universal stúdió mutatja be, és Hollywood egyik legnagyobb producere, Amy Pascal fogja elintézni, hogy a lehető legjobb végeredményt kapják a rajongók.

Azt sem tudni, hogy pontosan mikor érkezik Madonna életrajzi filmje, de az eddigi próbálkozásai alapján reméljük, hogy lesz mellette egy tapasztaltabb rendező is, hiszen még nem igazán tudta ilyen téren bizonyítani a tehetségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás