promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőkemény lesz Ozzy Osbourne életrajzi filmje
Borítókép:  Ozzy Osbourne / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tervezett alkotásnak köszönhetően betekintést nyerhetünk majd a rocklegenda, Ozzy Osbourne kalandos életének egy szakaszába, felesége szerint pedig jobb, ha már most felkötjük a gatyánkat.

A 71 éves, Parkinson-kórban szenvedő Ozzy Osbourne egy igazi ikon, hiszen egyedül, illetve a Black Sabbath élén is örökérvényű slágereket készített nekünk. Elmondása szerint vannak olyan évtizedek, amikre egyáltalán nem emlékszik a különböző szerek miatt, ráadásul volt olyan alkalom is, hogy a színpadon leharapta egy élő denevér fejét – ezek alapján pedig tényleg különleges élményt ígér a hamarosan érkező életrajzi filmje.

A Queen, illetve Freddie Mercury munkásságáról szóló Bohém rapszódia gigantikus sikere óta Hollywood csak úgy vadássza a legendás előadók életének megfilmesítési jogait, így David Bowie, Whitney Houston és többek között Elvis Presley is kapnak ahhoz hasonló adaptációt.

Ozzy Osbourne viszont elég egyedi eset, hiszen megszámlálhatatlan botránya volt, és elég durva dolgok történtek körülötte, így elkezdtek aggódni a rajongók, hogy majd biztos egy felvizezett alkotást kapunk az életéből. Most a MovieWeb cikkéből kiderül, hogy felesége, Sharon Osbourne szerint nem kell félni ettől.

„Nem szeretnénk, hogy csillogó, tiszta legyen. Nem a gyerekeknek csináljuk. Ez egy felnőtt film, felnőtteknek”

– árulta el Ozzy felesége.

A rocklegenda nincs is nagyon képben a művel kapcsolatban, hiszen tényleg rengeteg dolgot elfelejtett, viszont a családja aktívan részt vesz a projektben, és nem fogják vissza magukat, mivel őszinte, kőkemény képet akarnak festeni az énekesről. Tudják, hogy ezt akarja a közönség, és ugyan tiszteletben tartják, hogy a Bohém rapszódia egy új generációval is megismertette a régi zenéket, de ők azért annál jobb, valósabb filmet szeretnének csinálni.

Arról még nincs hír, hogy mikor jön Ozzy Osbourne életrajzi alkotása, de az már kiderült, hogy a híresség életét 1979 és 1996 között öleli majd fel, így valószínűleg benne lesz a denevéres eset is, de leginkább a Sharonnal való kapcsolatáról fog szólni. A főszerepben egy ismeretlen színészt szeretnének látni, hogy ne vegye el a hangsúlyt a történetről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás