promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Whitney Houston életéből is filmet csinál a Bohém rapszódia írója
Borítókép:  Whitney Houston / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután Freddie Mercury és Elton John is megkapta a maga életrajzi filmjét, természetesen másokat is elővesz Hollywood, a következő alany pedig nem más, mint a legendás Whitney Houston.

A 2018-as Bohém rapszódia volt az év egyik legsikeresebb alkotása, így elég hamar elindította a zenészekről szóló életrajzi filmek hullámát, amit utána az Elton Johnos Rocketman folytatott, és persze egyből bejelentették, hogy David Bowie, illetve Elvis Presley élete is kap majd egy hasonló adaptációt, de persze még rengetegen vannak, akikhez nyúlhatnak.

A következő olyan legendás előadót is megtalálták már, akinek a kalandos élete megér egy filmet, ő pedig az „I Will Always Love You”, és többek között az „I Wanna Dance With Somebody” énekesnője, a 2012-ben elhunyt Whitney Houston.

Az aranytorkú művész tényleg elég sok balhés dolgot élt át, így egy nagyon szívszorító, izgalmas mű sülhet ki belőle. A MovieWeb információi alapján már az írót is megtalálták a Bohém rapszódiát is jegyző Anthony McCarten személyében, ráadásul jelen állás szerint a nem túl ismert Stella Meghie fogja rendezni az I Wanna Dance With Somebody című, hivatalos projektet, amire Whitney Houston emberei is rábólintanak.

Ez pedig egyszerre jó, és aggasztó hír, hiszen azért történtek elég durva dolgok az énekesnővel, szóval benne van a pakliban, hogy felvizezik, és nem mutatják meg a szörnyű valóságot. De lehet, hogy bátrak lesznek, és egy olyan alkotás lesz a vége, amiből tanulhatnak majd azok, akik Whitney Houston nyomdokaiba akarnak lépni a sztárság gondokkal teli útján.

Jelenleg még nem tudni, hogy mikor kerül a mozikba az I Wanna Dance With Somebody, és hogy kik versengenek a főszerepért, de jó eséllyel két-három éven belül már láthatjuk a Whitney Houston-filmet, hiszen most mondhatni van idejük dolgozni rajta.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás