promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön Boy George életrajzi filmje is
Borítókép:  AFP/Kevin Winter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Freddie Mercury és Elton John után Boy George is életrajzi filmet kap. A női ruhákban, női sminkben flangáló zenésznek változatos élete volt, akadt virágos, és árnyékosabb oldala is.

Sorjáznak a zenei életrajzi filmek. A magyar mozikba június 6-án érkező Rocketman Elton John életét mutatja be, míg a tavalyi Bohém rapszódia Freddie Mercury és a Queen együttes kulisszái mögé engedett betekintést. A főszereplő Rami Malek Oscar-díjat kapott alakításáért. A Hollywood Reporter most arról ír, hogy nemsokára érkezik az MGM filmstúdióból a Boy George életéről forgatott film. A életrajzi alkotás írója és rendezője Sacha Gervasi lesz.

Gervasinek nem ez lesz az első hasonló témájú filmje, ő jegyezte az Alfred Hitchcock filmrendezőről 2012-ben forgatott Hitchcock című filmet.

A készülő film az ír munkáscsaládból származó Boy George, polgári nevén George Alan O'Dowd pályafutásának indulásától együttese, a Culture Club 1980-as évekbeli nemzetközi sikereinek csúcsáig dolgozza fel az énekes karriertörténetét.

Egyik leghíresebb száma: 

A nagy zenei népszerűségnek örvendő George rendszeresen nőnek smikelve lép fel, ennek ellenére soha nem ismerte el, hogy homoszexuális lenne. Egyetlen riporteri kérdésre felelt nyíltan ezzel kapcsolatban, akkor azt válaszolta, a férfiakat és a nőket is szereti.

Az 57 éves férfinek drogügyei is voltak, egy ideig heroinfüggő volt, birtoklásért le is tartóztatták. Volt olyan esete is a rendőrséggel, amikor egy férfi modellt állt neki, ő viszont az ágyhoz bilincselte, és bántalmazta. Négy hónap letöltendőt kapott érte. Egy szó, mint száz, az életrajzi filmbe sok minden belefér majd.

Az MGM stúdiónál készül Jennifer Hudson főszereplésével az Aretha Franklinről szóló produkció is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás