promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tönkrement balatoni nyaralás: embertelen bánásmód a boltban és rémálomba illő vonatút

Tönkrement balatoni nyaralás: embertelen bánásmód a boltban és rémálomba illő vonatút

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Üvöltve űzték ki a vízért könyörgő édesanyát, sírva omlott össze a vonaton, a Himnusz egyik sorát pedig megváltoztatták. Ezek voltak a hét legolvasottabb cikkei.

Fanni a családjával együtt a Balatonnál nyaralt, sok más magyar családdal egyetemben. Férjének volt egy rövid megbeszélése, addig pedig sétálni ment a gyerekekkel. A kicsit megszomjaztak, ekkor kezdődött az édesanya kálváriája.

A Himnuszon sokat variáltak azóta, hogy Kölcsey Ferenc megírta, még a szövegébe is belenyúltak egy helyen. 1939-ben minisztériumi rendeletre írták át az egyik sorát, és azóta is sokan rosszul éneklik.

Annabella éppen a barátaival találkozott volna a Balatonon, a régóta várt közös nyaralás ugyanis végre valahára eljött. A vonaton helyet keresve azonban megütötte a fülét néhány ismerős hang, ami az egyik fülkéből jött.

Az idei Európa-bajnokságot Spanyolország nyerte, ünnepelt a stadion, de az ünneplés sem volt szokványos. Miután a spanyolok átvették a kupát, valami nagyon furcsa dolog történt.

Szintén az EB-hez kötődik még az a hír, ami váratlanul jött, miszerint a spanyol válogatottnak a döntő után még egy meccset kell játszania a világuralomhoz.

Koncz Zsuzsa Friderikusz Sándorral beszélgetett, aki megkérdezte, hogy hallott-e már Azahriah-tól valamit. A legendás énekesnő olyan választ adott, amire még a műsorvezető is csak pislogni tudott.