promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Valami fura dolog történt élő adásban, miután a spanyolok átvették a kupát az Európa-bajnokság döntőjében

Valami fura dolog történt élő adásban, miután a spanyolok átvették a kupát az Európa-bajnokság döntőjében

Borítókép:  Oguz Yeter / Anadolu/ABACAPRESS.COM / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Spanyolország nyert, ünnepelt a stadion, de az ünneplés sem volt szokványos.

Véget ért az Európa-bajnokság Németországban, és egy igazán pompás show után játszották le a döntőt, ahol a torna tényleg legjobb csapata nyert, nem könnyedén, de focizva. Spanyolország elképesztő dolgot hajtott végre, hiszen mind a 7 meccsüket megnyerték, alig kaptak gólt, miközben több rekordot is megdöntöttek.

A fináléban Angliát győzték le, kétszer is vezettek, a másodikra pedig nem érkezett már válasz Southgate csapatától.

Érdekesség az is, hogy mindkét országnak van királya, spanyolországból így Fülöp király ott volt a lelátón, míg Anglia esetén Vilmos herceg vett részt az eseményen.

Érdekesség volt az is, hogy a pályán a spanyol focicsapattal együtt ünnepelt Fülöp király is a pályán, akit elkísért a mérkőzésre gyönyörű lánya, Bourbon Zsófia is. Arról már korábban is szó volt, hogy VI. Fülöp király mindenképpen szeretett volna találkozni a csapattal, személyesen is. Így korábban arról írtak az újságok, hogy a király majd az öltözőben gratulál a csapatnak. Ám aki nézte a közvetítést, az láthatta, hogy a spanyol királyi család tagjai ott voltak már a csapattal a pályán is, elsőre talán furának is tűnhetett,

de közvetlenül a kupaátadás után már megjelentek a pályán, és ott álltak az ünneplő vörösmezesek között.

Itt meg is lehet nézni, ahogy a Queen ikonikus dala (We are The Champions) alatt megérkeznek a királyi család tagjai is az ünneplő csapathoz. Legutoljára tehát VI. Fülöp, a tíz éve regnáló spanyol király, és gyönyörű lánya, Bourbon Zsófia csatlakozott tehát a pályán az aranyos fiúkhoz.

Íme a király öröme:

Profimedia/Europa Press