promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Eltűnt a bugyi a színpadon az Európa-bajnokság dalát éneklő gyönyörű német énekesnőről, Leonyról a ruha szabása miatt

Eltűnt a bugyi a színpadon az Európa-bajnokság dalát éneklő gyönyörű német énekesnőről, Leonyról a ruha szabása miatt

Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Leony közösségi média képei igazán magával ragadók.

A mai nap rendezik a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét, végül Spanyolország és Anglia jutott be a fináléba, amely egy kisebb kis ceremóniával kezdődött. Az előadás csúcspontja pedig az volt, amikor a színpadon felcsendült az Európa-bajnokság dala, amely a Fira címre hallgat. Megeshet, hogy alig hallották egyben még ezt a számot, pedig a meccsek felvezetésénél, az egyes bejátszások között bizony ennek a dalnak a dallamai csendültek fel mindig.

Persze szöveg nélkül, de msot láthattunk egy kis koreográfiát is mindehhez.

A foci Eb himnuszát amúgy a MEDUZA olasz producertrió, Leony német énekes és a OneRepublic készítette el. A dal amúgy meglehetősen megosztó, a közösségi médiában nagyon sok pozitív és negatív kritika érte a szerzeményt. Sokan megszólaltak a dalt illetően, még egykori focisták is elmondták róla a véleményüket. Philipp Lahm, a németországi Eb igazgatója például úgy nyilatkozott, hogy ez az a dal, amely hangsúlyozza Európa sokszínűségét.

Akik ma már 21 óra előtt tehát odakapcsoltak a meccsre, láthatták és hallhatták élőben is a dalt, amelyet a gyönyörű német énekesnő, Leony énekel, aki igazán szívdöglesztő ruhában jelent meg a pálya közepén. Ám a közösségi oldalán még szenzációsabb képeket is láthatunk róla.

Íme egy rövid kis válogatás: