promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fura dolgot szúrt ki a kamera a lelátón az Európa-bajnokság egyik meccsén, nem volt túl odaillő
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes dolog történt a lelátón.

Az Európa-bajnokság folytatódott az elmúlt napokban, és a legjobb 16 között bizony meglepően fordulatos meccsekre is sor került. Többször lógott úgy az esélyesebbnek kikiáltott csapat, hogy bizony perceken, egy-egy pillanaton vagy éppen momentumon múlt az, hogy ki jut be a következő körbe az egyenes kieséses szakaszán a tornán. Az angolok a szlovákok ellen a 95. percben egyenlítettek, nem is akármilyen góllal, Bellingham zsenije kellett végül ahhoz, hogy az angolok ikszre mentség a mérkőzést Szlovákia ellen.

Ám onnan már nem volt megállás, végül Anglia diadalmaskodott. Meglepő volt az is, hogy Svájc kiejtette a címvédőket, meggyőző játékkal véghez víve a nagy tettet, a torna meglepetéscsapat, Georgia pedig vezetett a bivalyerős spanyolok ellen a mérkőzés elején. Ám ezen a meccsen nem folytatódott Georgia menetelése,

a spanyolok ugyanis négy góllal válaszoltak.

A legközelebb a bravúrhoz Szlovénia volt. Az a válogatott, amelyet rendes játékidőben egy csapat sem tudott legyőzni az Európa-bajnokságon, ugyanis a szlovének a csoportjukból is úgy jutottak tovább, hogy három pontot gyűjtöttek be, mindezt három döntetlennel. Majd következett Portugália. Korábban amúgy a portugálok választhattak is volna, mivel akár Magyarország ellen is játszhattak volna a legjobb 16 között, ha nem kapnak ki Georgiától.

Ám végül nem jött össze Cristiano Ronaldo és Szoboszlai Dominik küzdelme a pályán.

Végül Portugália csak tizenegyesekkel tudta legyőzni Szlovéniát, úgy, hogy a hosszabbításban Pepe nagy hibája után egy az egyben törhetett kapura a szlovén játékos, már csak a kapus volt előtte, ha ez a labda bemegy, Szlovénia valószínűleg továbbmegy, és a torna legnagyobb meglepetését szolgáltatja.

Érdekesség volt a meccsen, és ezt a kamera többször is kiszúrta, hogy a szlovén tábor sokszor Messi mezt lengetett Ronaldonak, többször is látszódott ez, amikor Ronaldo szabadrúgást lőtt, hogy feltűnik előtte az egyik legnagyobb riválisának a neve. Ezzel heccelték tehát Ronaldót a meccsen, sőt, az argentin zseni nevét is skandálták a szlovén drukkerek.

(Forrás: Goal.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás