promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tovább dagad a Vidnyánszky-botrány, szenzáció az ATV képernyőjén

Tovább dagad a Vidnyánszky-botrány, szenzáció az ATV képernyőjén

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Fordulatok a Vidnyánszky-botrányban, közben a Nemzeti Színház igazgatója megmutatta gyönyörű feleségét, aztán Kövér László is ugyanígy tett, miközben egy hatalmas felirat került a magyarokról a Vatikán falára. Heti hírösszefoglaló.

A napokban újabb fordulat állt be a Vidnyánszky-botrányban, ugyanis Szász Júlia egy hosszú posztban részletezte, hogy milyen pénzeket kapott a balesete után, majd ezt követően a Nemzeti Színház közzétett egy olyan közleményt, amivel úgymond sakkot akartak adni a színésznőnek. Azóta még több fejlemény történt az ügyben, a színház pedig már egy elkeseredett bejegyzést is kirakott, de az alábbi cikk volt nálunk a legolvasottabb ebben a témában.

Sokan jártak már a Vatikánban, de csak kevesen tudják, mennyire tele van magyar vonatkozással és magyar emlékekkel. Többek között van egy hatalmas felirat az egyik falon, amit a magyarokról írtak, de ezt egyik turista sem láthatta, ugyanis a Vatikán egyik elzárt részén található.

Nemrég igazi szenzáció történt az ATV képernyőjén, ugyanis eddig ismeretlen, sosem látott képsorokat vetítettek le az Egri csillagok-nak azon változatából, ami még jóval Fábri Zoltán alkotása előtt, 1928-ban készült. Ezek a ritka kincsek sok-sok év után kerültek elő, és miután digitálisan felújították, megmutatták a nagyközönségnek.

Súlyos titokról rántotta le a leplet Katona Klári, aki már két évtizede visszavonult a reflektorfénytől. Az énekesnő a Retro Rádió egyik adásában beszélt kendőzetlen őszintességgel a történtekről.

Vidnyánszky Attila egyetlen egyszer mutatta meg kamerák előtt gyönyörű feleségét, akitől négy gyermeke született. A Nemzeti Színház igazgatója annak idején a Család-barát című műsorban vendégeskedett a családjával.

Kövér László is megmutatta már a feleségét, akivel 37 éve élnek boldog házasságban. A Magyar Országgyűlés házelnökének kedvese maga is tanár volt, emellett jogászként is dolgozott.