promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vidnyánszky Attila megmutatta gyönyörű feleségét: így néz ki a színházigazgató kedvese, akitől négy gyermeke született

Vidnyánszky Attila megmutatta gyönyörű feleségét: így néz ki a színházigazgató kedvese, akitől négy gyermeke született

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Vidnyánszky Attila kamerák előtt mutatta meg imádott feleségét.

Vidnyánszky Attila most eléggé benne van a dolgok sűrűjében, az elmúlt napokban robbant ki a színházbotrány, aminek két főszereplője maga a Nemzeti Színház igazgatója, valamint Szász Júlia színművésznő. Jelenleg is megy az adok-kapok, Vidnyánszky Attila már az ATV élő adásában reagált azokra a kijelentésekre, amiket Szász Júlia tett a közösségi oldalán, ugyanakkor kamerák előtt üzent valamit a fiatal színésznek.

Ilyen helyzetben igazán fontos, hogy a színház igazgatóját is támogassa valaki, hogy meg tudjon birkózni a botrány okozta feszültséggel, ebben nagy segítségére van a családja - elsősorban gyönyörű felesége, Csolti Klára.

Vidnyánszky Attilának hat gyermeke van: legidősebb, Zoltán 1989-ben született és elméleti matematikusként dolgozik, az ifjabb Vidnyánszky Attila pedig színész lett, többek között láthattuk a Blokád című filmben is, amiben a fiatalkori Antall Józsefet játszotta. Feleségétől, Csolti Klárától született további négy gyermeke, akiket egyszer meg is mutatott ország-világ előtt, ugyanis családostul hívták meg őket a Család-barát című műsorba még 2014-ben.

A műsorban Vidnyánszky Attila elmondta, hogy amikor 2013-ban a Nemzeti Színház igazgatója lett, egy évig hetente csak egyszer látta a családját, akik akkor még Debrecenben maradtak; azt mondta, ez egy rendkívül nehéz időszak volt a számára.

Felesége, Csolti Klára a Gömörtől nem messze található Lőkösházáról származik, és jelmeztervezőként dolgozik. 2001-ben ismerkedett össze Vidnyánszky-val, majd 2003-ban összeházasodtak. Elmondásuk szerint mindketten rögtön tudták, hogy megtalálták életük párját. Más egyéb információ nem derült ki róla a műsorban sem, ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, konkrétan a Család-barát volt az első és az egyetlen olyan műsor, amiben együtt mutatkozott a férjével; akkor készült róluk ez a családi fotó is.

Így néz ki Vidnyánszky Attila családja, az igazgató jobbján gyönyörű felesége, Klára:

(Fotó: MTVA/Család-barát)