promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Udvaros Dorottya nem csak Vidnyánszky Attilát mártotta be, a balesetet szenvedő Horváth Lajos Ottóról is elmondta az igazságot

Udvaros Dorottya nem csak Vidnyánszky Attilát mártotta be, a balesetet szenvedő Horváth Lajos Ottóról is elmondta az igazságot

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Udvaros Dorottya egy ponton a megsérült színészről kezdett beszélni, mindenkit megleptek a szavai.

Egyre nagyobb a feszültség a Nemzeti Színház háza táján. Ahogyan arról már valószínűleg mindenki értesült, novemberben az egyik díszlet összeomlott és két színész, Szász Júlia, valamint Horváth Lajos Ottó balesetet szenvedtek. Azóta mindenki egymásra mutogat és kemény csatározás kezdődött meg az igazgató, Vidnyánszky Attila, a megsérült színészek között. A lavinát azonban kétségtelenül Udvaros Dorottya Partizánnak adott interjúja gyorsította fel. A színésznővel a színház nem hosszabbított szerződést, ráadásul ködösítettek azért, hogy miért nem került erre sor. Gazdasági okokra hivatkoztak, ám Udvaros Dorottya szerint egészen más állhat a háttérben.

A nehéz témák és a bizonytalan jövő megvitatása mellett azonban vidámabb híreket is tudott mondani: elfecsegte, hogy imádott kollégája, Horváth Lajos Ottó, akit ő maga csak Giotto-nak hív, 61 évesen apai örömök elé néz. A színész korábbi felesége Ráckevei Anna volt, akivel már van egy közös gyermeke a színésznek. A boldogság aztán 2022-ben talált rá ismét, amikor elvette a nála jóval fiatalabb Ács Esztert, aki szintén a színészi pályát választotta hivatásául. Ám a 27 év korkülönbség ellenére a páros csodálatosan van, mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a páros belevág a legnagyobb kalandba és kisbabájuk születik. Az esküvő is titokban zajlott, így nem meglepő, hogy a terhesség hírét sem verték nagydobra.

Udvaros Dorottya interjúját ide kattintva tudjátok teljes hosszában megnézni:

A színészt felesége támogathatja a gyógyulásban, az pedig, hogy hamarosan érkezik a baba, még több erőt adhat neki a mihamarabbi felépüléshez. A nézők imádják a férfit minden karakterben, így érthető módon alig várják, hogy ismét színpadon láthassák vérprofi kedvencüket.

Akinek esetleg ismeretlenül csengene a színésznő neve (amit egyébként kétlünk) az itt nézhet meg róla egy fotót, amelyen tökéletesen látszik sugárzó szépsége és bájos, nőies kisugárzása: